I'm sorry.

Just nu så mobil bloggar jag..

Men mest bara för att hålla er alla uppdaterade så kommer det iallafall komma ett nytt kapitel imorgon eftermiddag/kväll typ :p.

Hoppas ni står ut med väntan :).
Det kommer även vara ett ganska långt kapitel, med bilder osv :).

Krm sålänge, och jag älskar er alla! <3.


Is this real love? - Chapter 2-

Jag tog Selenas hand och vi började gå tillbaka till hotellet. ''Rättså fantastiskt att inga paparazzis har stört oss idag iallafall'' sa Selena och log, ''Aaa, det var rättså, chockartat. Om det är så man säger'' sa jag och skrattade till.

Väl borta vid lobbyn, så sa Selena hejdå, och hoppade in i sin bil och åkte mot flygplatsen eftersom hon skulle börja sin tour. Jag själv gick upp och la mig i sängen och började läsa. ''Gubben, vad gör du?'' kom mamma in och frågade sen, ''Läser, en urusel bok. Men jag ska sova nu, godnatt!'' sa jag och kramade om henne och släckte lampan.

Nästa morgon så vaknade jag av att det var någon som satt och skrattade brevid mig, när jag öppnade ögonen såg jag att Jazzy satt där, ''JAZZY!'' formligen vrålade jag och kramade henne så hon for omkull. Hon började skratta ännu mer då. Jag ställde mig upp ifrån sängen och Jazzy hoppade upp i min famn. Vi gick in i vardagsrummet och såg då att både Jaxon och pappa då satt i soffan. ''Pappa! Jaaaaaxon!'' sa jag och log med hela ansiktet. ''Hej min son!'' sa pappa och kramade om mig. ''Hittat nån tjej till videon än?'' frågade han samtidigt som han smuttade lite på sin kaffekopp. ''Nej, inte precis'' sa jag och suckade.

Jag kollade ut genom fönstret och såg snön falla. Ett förjävligt vinter väder för att vara i Californien.


När jag vaknade upp på morgonen så kände jag hur förkylningen hade försvunnit. Jag kände mig helt plötsligt mycket bättre. ''MAMMA! JAG ÄR FRISK!'' skrek jag och sprang ner för trappan! Mamma shhh:ade mig eftersom hon satt i telefon. Jag gick in till tv:n och satte mig, och insåg att jag faktist hade vinterlov nu.

''Gumman, är du tillräckligt frisk för att åka till den där Elle photoshooten nudå?'' frågade mamma och log, ''Är den idag?!'' frågade jag och hoppade i soffan. ''Ja, det är den. Dom hade flyttat fram den, så ringde jag och frågade lite om den, så sa dom det'' sa mamma och pekade upp mot trappan, ''Spring upp och klä dig nu, nu ska vi åka iväg till en photoshoot'' sa mamma och log med hela huvudet.
Jag sprang upp för trappan och in på rummet. Plattade igenom håret lite snabbt, och drog på mig ett par jeans, ett linne och en stor hoodie som det stog Canada på.

''NU ÅKER VI MILEY!'' skrek mamma och jag sprang ner för trappan med mobilen i handen. Jag sprang ut i det kalla vintervädret och bort till bilen. Mamma kom snabbt efter och hoppade in i bilen. Vi körde till redaktörs huset och gick in.
''Ursäkta, men var ska dom ha photoshooten?'' frågade mamma en stor, svart man, ''Du går dit bort och svänger till vänster sen'' sa han vänligt. ''Okej, tack för hjälpen'' sa mamma och knuffade mig i ryggen lite. Jag kollade bak på mannen och han kollade konstigt på mig samtidigt som han ringde ett samtal. Precis innan vi skulle svänga vänster, så skrek mannen, ''Ursäkta, tjejen! Vad är ditt namn?'' frågade han, ''Miley'' sa jag osäkert, ''Miley... Miller?'' sa han sen, ''Ja?'' sa jag helt förskräckt eftersom en främling visste mitt namn. ''Okej, då är det coolt'' sa han och gick tillbaka samtidigt som han log och tog upp mobilen igen. ''Okej.. Det DÄR var läskigt'' sa jag och kollade på mamma.

Väl när vi kom dit, till där photoshooten skulle vara, så såg vi att det inte var någon annan person, än vi där. ''Ursäkta, är det här photoshooten?'' frågade mamma, ''Ja, välkomna'' sa kvinnan med kameran och log. Hon ställde kameran på stativet och gick bort mot oss. ''Karen Andersen'' sa hon och skakade våra händer, ''Och ni måste förstås vara familjen Miller? Och det är du va som ska vara modell idag?'' frågade hon och vände sig mot mig. ''Aa'' sa jag och log. ''Kom med här, så ska Emily sminka dig, och visa några kläder som du kan ha på dig. Hon ska även fixa till ditt hår''.

Jag gick med den unga tjejen in i en louge och hon började fixa alla möjliga, omöjliga saker. Tillslut var jag klar, och det blev riktigt bra.
Jag blev fotograferad vid ett piano, och bara vid en vit vägg. Sen gjordes intervjun, och sen var allt klart.
''Tack för att ni kom hit! Du var väldigt duktig Miley! Har du varit modell innan?'' frågade Karen, ''Nej, aldrig tidigare. Men det är en stor dröm'' sa jag och log.

Vi lämnade lokalen och gick ut till bilen och körde hem. Det här var bästa dagen i mitt liv.

Is this real love? - Chapter 1-''Miley?'' hörde jag mamma ropa nere ifrån. Jag kollade på klockan, den hade precis slagit 12:00. Jag satte mig upp ifrån sängen och gäspade och hostade till. ''Mamma, jag är döds sjuk'' snörvlade jag, ''Du är bara förkyld gumman!''. Jag ställde mig upp från sängen och tog på min morgonrock. ''Fan vilket väder'' sa jag för mig själv.

Det hade snöat väldigt mycket under natten, för den hade begravt bilen iallafall. ''Mamma, jag måste inte gå till skolan idag va?'' frågade jag, när jag satt nere vid frukostbordet ''Nej, det får du inte. Du ska bli frisk först'' sa hon medans hon bläddrade i en Elle tidning. Jag hade precis gjort mina mackor och skulle precis dricka lite apelsin juice när mamma ropar till, ''Vad är det?'' frågade jag nyfiket, ''Elle har en inbjudan till en gratis photoshoot och så ska man göra en intervju och lite sånt, nått du kanske är intresserad av?'' frågade mamma och log, ''Mja, varför inte? När är det förresten?'' frågade jag, ''Om 3 dagar, så se till att vara frisk tills dess'' sa mamma och log och gick ut ur köket. Jag åt upp mina mackor och gick upp på mitt rum. Jag tog av mig morgonrocken och hårstråna ställde sig upp på mig. Jag gick in i min garderob och tog fram nya underkläder, och min onepiece. Jag gick in till badrummet, la kläderna på golvet och tog av mig dom gamla kläderna och la dom i tvättkorgen. Jag steg in i duschen och lät vattnet rinna ner för min kropp. Jag tog shamponerade håret och tog balsam, och bara stog och lät vattnet rinna ner för kroppen, tills jag hörde att det knackade på badrums dörren, ''Gumman, Mike är här'' halv skrek mamma genom dörren. Det pirrade till i hela kroppen och jag snabbade mig med att duscha klart.
Jag klev ur duschen och satte en handuk för håret och torkade kroppen. Jag drog på mig mina kläder och gick ut ur badrummet.

''Hej snygging'' sa jag när jag kom in i mitt rum, och Mike satt på sängen. Med sorgsna ögon tittade han upp på mig, ''Hej''. Jag var säker på att någonting hade hänt, och det som hade hänt, kunde inte vara bra. Jag satte mig brevid han, och han tog min hand. Han tittade på våra händer som var ihop flätade med varandra, och sen tittade han upp på mig igen. ''Hur är det?'' frågade jag försiktigt, ''Sådär.. Det har ju varit bättre'' sa han och ställde sig upp. Jag hostade till och la mig ner i sängen. Mike ställde sig upp och gick bort till fönstret.

''Gumman, jag ska bara gå en runda med Jack'' hörde jag mamma skrika, och så hörde jag Jack skälla. Dörren smälldes igen, och jag såg hur Mike's ögon följde dom med blicken. ''Mike, berätta vad det är nudå?!'' sa jag oroligt, ''Ingenting'' sa han och lös upp som en sol. ''Men...'' sa jag helt undrande, ''Jag ville bara skrämma dig'' sa han och log. Han kramade om mig riktigt hårt och sen la han sig brevid mig. ''Vad vill du göra?'' frågade jag och tittade honom djupt in i ögonen. ''Jag vill bara mysa med världens finaste tjej'' sa han och kysste mig mjukt.

Vi bestämde oss att sätta på en film, men vi hade svårt att bestämma vilken, men efter ett tag satte vi igång Lady och Lufsen. Jag satte mig tätt intill Mike och han tog min hand, och vi flätade ihop våra fingrar.

När filmen var slut, så skulle Mike gå hem. ''Du vet att du kommer bli sjuk?'' sa jag och fnissade. ''Ja, jag vet. Men jag vill kunna kyssa min tjej när jag vill'' sa han och kramade mig hårt och kysste mig innan han stängde dörren, och gick mot sin bil.

Jag gick in till tv:n och satte mig hos mamma, pappa och Isak. ''Isak, hur var det på dagis idag då?'' frågade jag och kollade på min söta lillebror. ''Det var jätte bra!'' sa han och skrattade med hela ansiktet samtidigt som han satte sig ner på golvet med en duns och började köra runt med leksaksbilarna. ''Hur har du själv haft det idag?'' frågade pappa och la armen om mig, ''Jag har haft det bra. Jag är ju sjuk, och det är fett kallt överallt tycker jag. Men annars är det helt okej'' svarade jag honom och la mig ner i soffan. ''Mamma, var är Elle tidningen du läste imorse?'' frågade jag sen, ''Här inne i köket, vill du läsa det?'' skrek hon från köket, ''Ja tack!'' skrek jag tillbaka. Mamma kom och lämnade den till mig, och jag började läsa den.
''Omg mamma, jag vill bara bli frisk'' sa jag och suckade samtidigt som jag la ifrån mig tidningen. ''Du blir frisk snart!'' halvskrek mamma ifrån köket.
Jag kramade om Isak och pappa och gick upp till mitt rum. När jag hade kommit upp på rummet, så tittade jag ut genom fönstret. Det var inte ofta det snöade såhär mycket i Californien.

Jag satte mig vid datan och gick in på twitter. Det hände inget kul, så jag gick in på Justins twitter och stalkade han lite. Jag twittrade till honom några gånger, om hopp att han skulle svara, och kanske följa mig.

''Det är mat gumman!'' skrek mamma nereifrån, ''Kommer'' skrek jag tillbaka. Jag stängde igen datan, och gick ner för trappan. När jag kom in i köket, så hade mamma dukat fint och tänt ljus. ''Varför så fint? Vi ska väl bara äta en helt vanlig middag?'' frågade jag och flinade och satte mig ner på stolen, ''Ja, det ska vi. Men man kan väl ha det mysigt ändå?'' frågade mamma och log.
Vi började äta, och så pratade vi lite. ''Tack för maten'' sa Isak, ''Men Isak, du har ju inte ätit upp allt'' sa jag och tittade på honom, ''Vill inte ha mer'' sa han och blev sur. ''Suris'' sa jag och skrattade, ''Sluta'' sa han sen och gick ifrån matbordet. ''Tack för maten mamma, den var jätte god!'' sa jag och gick upp på mitt rum och satte mig vid datan igen. Jag gick in på twitter och på mina mentions, och insåg då rättså snabbt att självaste Justin Bieber hade twittrat mig tillbaka. ''@MileyMiller Sorry it took so long for you to get the follow! And Hope you get better sweetie!'' stog det. Jag blev helt varm av i kroppen, av lycka.

''Justin, kom hit'' skrek mamma ifrån hotellets vardagsrum. Jag snabbade mig dit, och såg snabbt att alla i crewet hade samlats. ''Du måste välja en tjej till musikvideon snart nu, annars blir det inget'' sa Scooter och kollade på mig med en menande blick. ''Men jag har ju inte hittat nån.. Eller, jag såg en söt tjej på twitter.'' sa jag blygt, ''Vad heter hon då?'' frågade Scooter med hopp om att det var någon som det skulle vara lätt att få tag på. ''Typ, Miley Miller, tror jag''.

Jag gick och satte mig i soffan och slog på tv:n. ''Justin, din telefon ringer'' skrek mamma ifrån sovrummet, jag hoppade snabbt upp ur soffan och sprang in till sovrummet och svarade, ''Justin?'' sa jag, ''Hej älskling!'' hörde jag Selena säga från andra sidan luren, ''Vill du hitta på nånting idag?'' frågade hon sen mjukt, ''Visst, kom till mitt hotell, så kan vi gå en runda på stranden'' sa jag som förslag, ''Låter fint. Jag kommer på direkten!'' sa hon och la på. ''Jag sticker ut med Selena!'' skrek jag och så stack jag ut från hotell rummet.

När jag kom ner till lobbyn så stog Selena redan där, ''Hemskt vad du var snabb'' sa jag och log och kysste henne, ''Ja, jag är snabbast'' sa hon och skrattade. Jag tog hennes hand, och vi gick ut och gick bort till stranden. ''Hur är det annars då?'' frågade Selena, ''Det är bra, lite stressigt bara. Själv?'' frågade jag och log, ''Bara bra. Fortfarande inte hittat nån tjej till musik videon?'', ''Nej, eller typ. Eller, nej egentligen inte''.

På stranden så kollade vi på fåglarna som flög runt, och gick i sanden. Vi gick ner och badade fötterna i havet, och sen gick vi bara och myste, ''Justin, jag älskar dig!'' sa Selena sen, ''Jag älskar dig med Selena!'' sa jag och kysste henne.

_______________________________________________________________________________________


Förlåt att det har tagit så lång tid :(. Datan har pajat typ, och allt sånt skit.

Men här har ni och läsa :). Det kommer komma ut ett nytt kapitel imorron :D.
..

Okej.. nu vill jag att alla ska chilla ner lite.

Bloggen har inte funkat som den ska, och jag måste typ skicka in min data på lagning.

Kapitlet kommer komma om ungefär, en halvtimme nu. Och sen kommer det nog komma ett imorron, osv.
Så chilla. Jag jobbar på det.

heeeeeeey

Hej alla!

som ni kanske har märkt, så har jag varit rättså frånvarande. Men det är mycket med skolan osv nu.
Iaf så ville jag bara berätta att ni kommer få det första kapitlet av den nya novellen imorron kväll :).
Förlåt för att ni måste vänta, jag måste bara samla mina tankar lite :).

Och sen ville jag med säg, att det kommer vara mycket bättre uppdatering på den nya novellen! Det kommer komma upp nya kapitel varannan dag, så keep your eyes open :).

Det var allt för mig idag, och så hörs vi imorron, chiao

Ny design+header!!

Så.. nu är den nya designen och headern uppe. tryck F5 om ni inte ser den :).

My Teenage Life -Chapter 10- Lovely →LAST CHAPTER←

Jag såg på Nicole hur hon började skaka så nervös hon var. ''Okej allihopa. Nu vill jag att ni är extra snälla. Det är nämligen så att Nicole Braun, ska sjunga Overboard med mig idag. Och hon är väldigt nervös, så var snälla!'' skrek jag i microfonen, och fansen bara skrek.
Jag sträckte min hand mot Nicole och hon klev ut på scenen sakta, men säkert. ''Säg hej till fansen'' viskade jag till henne, ''Hej allihopa! Är ni,  redo?'' sa hon och skrattade, jag bara log.s

''It feels like we've been out at sea, whoa, so back and forth that's how it seems, whoa, and when I wanna talk you say to me, that if it's meant to be it will be'' sjöng hon, och det gick riktigt bra. Jag fortsatte sjunga, och sen höll jag om henne.

''TACK ALLA FÖR EN STÖRTSKÖN KVÄLL! NU ÄR DET MEET AND GREET!'' skrek jag och vi sprang ut från scenen. Och jag började berätta hur duktig hon var direkt när microfonerna var avstängda, ''Du var helt amazing!'' sa jag och kramade om henne och kysste henne.

Vi gick bort mot meet and greet stället och jag satte mig till rätta på en av stolarna. ''Jag håller mig här bak'' sa Nicole, ''Nej, du kommer och sätter dig här!'' sa jag och pekade på stolen brevid mig. Nicole gick stretmodigt och satte sig, och sen kom alla fansen. ''Omb Justin, du förstår inte hur mycket detta betyder! Jag får äntligen träffa dig!'' sa ett fans medan det rann några tårar från hennes ögon. ''Gråt inte hjärtat!'' sa jag och ställde mig upp och kramade henne. Hon fick sin autograf och gick lyckligt iväg sen. Det kom ett fan efter ett annat, som grät, skrattade, var försiktig, nervös osv. Men sen kom det en tjej, som jag blev irriterad på, ''Yo Kenny, varför sitter hon där? Det där är min plats, för bort henne'' sa hon och pekade på Nicole och gick och ställde sig brevid Nicole, ''Ursäkta?'' frågade Nicole och ställde sig upp. Nicole var ett halvt huvud längre än det här fanet. ''Du hörde mig, flytta på dig. Jag är Justins flickvän, jag var bara på toa. Stick'' sa hon och pekade bort mot 'EXIT' skylten. Och när fanet hade gjort det, så gick hon till mig och kramade om mig bakifrån, ''Hej älskling'' viskade hon, och då blev Nicole förbannad, ''Du, du sticker härifrån, du är ett fan. Du får inte vara på denna sidan bordet. Du har förstört för alla fans denna kvällen. Tar tiden från andra, som skulle kunna få ha chansen att träffa Justin. Stick härifrån!'' halvskrek Nicole och gick mot fanet, och fanet sprang sen iväg. Jag kollade på Nicole, och hon såg nöjd ut. ''Thats my gurl'' sa jag sen och fortsatte singera foton, böcker, skiver, kläder och kepsar.

Efter Meet and Greet'en så åkte vi tillbaka till bussen, utmattade och slut körda. ''Detta var en kväll att minnas'' sa jag och tog Nicoles hand, hon tittade ner på våra händer, och tittade upp på mig sen igen, ''Aa, det var det!'' sa hon och kysste mig.
''Älskling?'' hörde jag svagt. Jag kollade upp och mötte Justins vackra ansikte. ''Vad har du drömt om?'' frågade han och la sig brevid mig i sängen. ''Jag drömde om My Teenage Life. Första gången jag stog på scen'' sa jag och log och sträckte på mig. ''Jasså. Det var rättså längesen'' sa han och log och kramade om mig.

Just nu, bodde jag och Justin själva i en tak lägenhet i L.A. Justin köpte den finaste han hittade. Mitt liv har förändrats sen jag var yngre. Jag får tillexempel inga dödshot längre, jag är säkrare på scen. Och jag sjunger på scen med Justin och jag har börjat vara lite modell för olika tidningar. Mitt liv har alltså förändrats helt nu.


_________________________________________________________________________________________


SLUT!
Nu är denna novellen slut. Den blev inte lång, och inte speciellt bra heller. Detta sista kapitlet blev rättså kort med.
Men jag kommer börja på den nya imorgon, eller ikväll. Jag vet inte riktigt.
Jag ska fixa till designen nu :). puss

My Teenage Life -Chapter 9- Confusing

Jag och Justin gick sakta tillbaka mot bussen hand i hand. Jag såg hur Scooter tittade ut från bussfönstret hela tiden. Han var irriterad. Och jag hatade honom, ''Lyssnar du äns?'' frågade Justin och stannade upp och kollade på mig, jag kollade på Justin undrande, ''Jag har pratat med dig hela vägen här nu'' sa han och skrattade och kramade om mig. ''Haha, ops. My bad. Jag är orolig, och tänker på mycket nu. Tänk så flyttar han mig, helt seriöst?'' sa jag oroligt till Justin, ''Men det gör han inte! Och han får inte heller!'' sa Justin och kramade om mig. ''Nicole, kom här!'' skrek Scooter, men jag ignorerade bara honom. ''Nicole, jag har en sak att berätta.'' men jag lyssnade fortfarande. Tillslut så började han gå mot mig med raska steg, och jag backade bara närmre och närmre Justin, ''Fine. Håll i Justin. Jag ska bara berätta en sak''. ''Stanna där då, gubbjävel'' skrek jag till honom. ''Du får fortfarande vara kvar här hos Justin. Om du vill veta varför jag sa så innan, var det för att jag är rädd om dig! Jag älskar dig Nicole, du är min dotter!'' sa han, och öppnade sina armar. Jag gick och kramade om honom försiktigt, och sen kom Justin med och så gick vi in.
Jag hade fortfarande inte förlåtit Scooter, även fast han inte gjorde något så. Men ändå.

Klockan hade nu slagit halv tolv på natten, och vi behövde gå och lägga oss.
Imorgon skulle Justin ha soundcheck och ha ett genrep. ''Nicole, kom hit lite'' skrek Justin från det lilla bussköket, precis när jag hade lagt mig ner. ''Vad?'' frågade jag irriterat. ''Jo, kom nu!'', och så steg jag upp och gick ut till dom. ''Vad är det?'' frågade jag, ''Jo, imorgon. På showen, det är sista nu på turnen, så jag tänkte, om du skulle vilja vara med och sjunga? Jag har hört dig sjunga, och du är sjukt duktig. Du borde inte gömma din talang!'' sa Justin och log med hela ansiktet. Jag bara stog där helt stum. Han har hört mig sjunga. Usch vad skämmigt. ''Alltså, öhm.. Eh, hmm. Jag, alltså.'' var det enda jag fick fram, ''Bra, jag tar det som ett ja! Vi ska sjunga överboard! Här har du texten, träna. Jag vet att du redan kan den lite. Men träna mer!'' sa Justin och gav mig texten och kramade om mig, och kysste mig sen. ''Jaha, okej'' sa jag chockat, och gick tillbaka till sängen.

Denna natten kunde inte jag sova nånting. Jag var så nervös, och förvirrad. Jag skulle alltså sjunga, för en hel arena, för en stor publik. Min första gång att stå på scen, och så ska jag stå inför flera tusen människor. FLERA TUSEN MÄNNISKOR?! Och vissa hatar mig. Omg, vad tänker Justin med. Aaaaa va.
Efter att alla tankarna har rusat igenom mitt huvud, så somnade jag tack och lov.

''Nicole, jag älskar dig'', hörde jag någon viska brevid mig. Jag vände mig om, och där låg Justin. ''Jag älskar dig med'' sa jag och kysste han. ''Hur länge har du varit vaken?'' frågade jag sen, ''Typ, 20 minuter. Jag låg först 5 minuter i min säng, och tittade på dig. Sen förflyttade jag mig till din sägn'' sa han och flashade med sitt leénde. ''Snygging'' sa jag och kramade om honom, ''Aaa, jag vet det. Men du är det vackra!'' sa han och kramade mig hårt.

Klockan slog 9 och Scooter kom in och skulle väcka oss. Först hostade han till lite, ''Godmorgon ungdomar'' sa han sen och gick snabbt iväg därifrån. ''Jag tror inte han tycker att vi ska vara ihop. Jag har en känsla av att han inte tycker om det'' sa Justin och log.
Vi gick steg upp och gick och tog varsin macka. Vid matbordet så läste jag på sång texten med. ''Justin, jag kommer aldrig lära mig denna utantill.'' sa jag förtvivlat med hopp om att jag skulle kunna få hoppa över att sjunga, Justin satt bara och granskade mig, ''Du kommer klara det galant!'' sa han sen och log nöjt.

Vi åkte till arenan och började soundchecken och genrepet. Nu under genrepet så fick jag fortfarande ha pappret och läsa texten på. Det gick väl sådär när jag skulle börja sjunga, ''It feels like we've been out at sea, whoa, So back and forth that's how it seems, whoa, and when I wanna talk you say to me, that if it's meant to be it will be''. ''Du är jätte duktig, men ta ut tonerna, här och här'' kom mama Jan och sa till mig sen. Och jag vara bara förvirrad.

Nicole var verkligen jätte duktig, och till slut fick hon till det med tonerna på slutet. Jag började sjunga på min vers, och allting flöt på precis som tänkt.
Kvällen hade börjat komma nu och man såg att Nicole blev allt nervösare och nervösare. ''Hur är det, beautiful?'' frågade jag henne, ''Nervöst, men jag klarar det nog'' sa hon och log. ''Det vet jag att du gör!''

Jag sprang ut på scenen, och ställde mig och kollade ut på alla. Alla mina fans, mina beliebers.
''Heeeeeeeeeeeey allihopa! Är ni redo?''

Jag körde igenom Baby, Favorite Girl, Down To Earth och skulle nu sjunga One Less Lonely Girl. Jag började sjunga, och dansarna ställde ut en stol, och kom sen med en tjej och hon satte sig på stolen. Hon såg riktigt lycklig ut. Jag fick blommorna och gick och gav henne dom.Jag började sjunga för henne och smekte hennes kind mer än en gång. Sedan tog jag hennes hand och gick ut med henne längre ut på scenen och började sjunga. Jag kramade henne då och då. Hon var faktist riktigt söt.
På slutet gav jag henne en liten puss på kinden, och publiken började jubla. ''Tjejer, tjejer, lunga er! Jag kan ge er en puss på kinden med när det är Meet and Greet! Så ta det lugnt!''.
Jag började sjunga Runaway Love, och sen började jag på Somebody To Love med, och som överraskning så kom Usher och sjöng med mig. ''Suprise'' skrek han när han sprang in på scenen.
Vi sjöng klart, och jag kollade bak mot Nicole, hon stog där, med microfonen redo. Nu var det dax.

Complete lyrics: http://www.directlyrics.com/justin-bieber-overboard-lyrics.html

Det blir en ny novell.

Ja, om ni kolla på rubriken, så fattar ni säkert.

Jag är fortfarande osäker på om det blir en ny. Men vi får se. Har liksom hela huvudet fullt med ideér till en ny, som jag inte kan använda till denna novellen

Men jag ska skriva några kapitel till på denna, och försöka bestämma om jag ska göra en ny eller inte :).

Nu kommer jag med onödiga inlägg igen.

Alltså jag har tänkt på detta ett litet tag.
Novellen jag håller på med nu, jag tycker den är rättså tråkig, och jag har funderat på att börja på en ny.. Men jag vill veta vad ni tycker först!
Om ni inte vill att jag börjar på en ny, så börjar jag inte på en ny. Om ni inte bryr er så mycket, så vet jag egentligen inte vad jag gör. Och om ni vill att jag ska börja på en ny, så jag jag absolut det.

Men allt detta är upp till er.
Om jag börjar med en ny, så kanske det kommer bli bättre uppdatering också. För jag har några ganska bra ideér till en ny.

Men det är upp till er nu!
Kommentera om ni vill ha en ny, eller om ni inte vill.

Update: Om jag börjar på en ny, så kommer det även vara en ny design och header!

My Teenage Life -Chapter 8- Enough

Det hade blivit kväll nu och vi skulle ut och äta middag. Imorgon skulle jag har konsert här i Hawaii, och sen skulle vi stanna här ytterligare två dagar för att bara ta det lugnt.
Jag tog på mig ett par byxor och en snygg tröja.
Nicole kom ut from toaletten, i en superfin klänning, ''Wow'' var det enda som kom ur mig, ''Blev det inte fint?'' frågade hon osäkert. ''Du är jätte vacker!'' sa jag sen och kramade om henne.

Jag kollade ut ur bussfönstret och där stog bilen vi skulle åka med.
Scooter, Carin, Pattie, Ry, Alfredo och resten av alla hade åkt i en bil i förväg och nu denna bilen vi skulle åka i åkte jag, Nicole och Kenny. ''Yo Justin, måste köra nu'' ropade Kenny, ''Kommer'' ropade jag tillbaka. Jag tog Nicoles hand och gick ut ur bussen och gick till bilen och gick in och satte oss.
Vi åkte till resturangen och gick in och satte oss hos dom andra. ''Här kommer ju tur-tur duvorna'' sa Alfredo och små visslade. ''Äsch, tyst med dig'' sa Nicole och boxade han på armen. Vi beställde lite mat, och satte oss tillrätta för att njuta av stunden.

När vi var klara, reste vi oss upp och betalade notan. Jag tog Nicoles hand och gick ut från testurangen med Kenny. Utanför stog det massor med fans. Ett fan såg riktigt arg ut. ''NICOLE, SLÄPP MIN KILLE. HAN ÄR MIN, INTE DIN. DITT ÄCKLIGA LUDER'', jag kollade på Nicole och hon andades bara ut, och tog det lugnt. Men sen tog fanet tag i hennes axel, och slog till henne över ansiktet. ''Vafan gjorde du så för?!'' skrek Nicole till fanet, som nu skämdes. Nicole gick med snabba steg till bilen och hoppade in. Jag följde med henne, och inne i bilen började hon gråta. ''Nicole, gråt inte'' sa jag och kramade om henne. ''Varför ska jag inte gråta? Kan du svara på den frågan?! Jag gråter, dels för att det här gjorde jävligt ont, och dels för att dina fans är galna och hatar mig'', ''Och vad menar du med galna?'' frågade jag irriterat ''Du såg väl hur hon som attackerade mig gjorde? Hon slog mig, hon skrek fula ord till mig. Jag kallar det galen, vad kallar du det?'' frågade hon besviket. Jag ville inte svara på den frågan, utan jag vände mig ifrån henne och kollade ut ur fönstret. Nicole vände sig och kollade ut ur det andra.
När vi kom fram till bussen så öppnade Nicole dörren och smällde igen den när hon hade gått ut. Jag gick ut ur bilen, och både Kenny och Scooter tittade på mig med seriösa blickar, ''Har det hänt nått?'' frågade Kenny och kollade först på Scooter och sen på mig, ''Jag undrar detsamma'' sa Scooter och satte blicken i mig. Jag bara himlade med ögonen och gick in.

Jag orkade verkligen inte med det här nu. Jag var så arg på Justin, och på hans fans. Han ville verkligen inte medge att hans fans var galna. Jag gick in på Twitter, och gick in på mina mentions. Och när jag väl trodde att denna dagen inte kunde bli värre, så insåg jag, att det kunde den visst.
Jag hade fått fler hat tweets. Och fler hatmail. Denna dagen var fan den värsta i mitt liv. Jag kommer ju aldrig våga gå ut igen.
Jag bestämde mig för att gå och ta en dusch, och när jag kom in i badrummet så kollade jag mig själv i spegelen. Jag hade fått en fet blåtira över ögat. Detta skulle fanet, eller Justin få betala för. Sånt här accepterar jag fan inte.Jag gick ut till dom andra efter att jag tvättat av ansiktet lite. ''Nej, men vad har hänt med dig Nicole?'' frågade Pattie och gick fram till mig och granskade blåtiran, ''Du kan ju fråga Justin. Ett av hans fans slog mig rakt över ansiktet, så aa'' sa jag och gick och satte mig vid dom andra. När jag kom och satte mig, så kollade Justin upp på mig med ett mjukt leénde, men hans blick förändrades snabbt när han såg mitt ansitke, ''Vad har hänt?!'' frågade han och tog tag i min arm och drog in mig i hans famn, ''Fråga ditt snälla fan, som slog mig rakt över ansiktet'' sa jag irriterat, och flätade in mina fingrar med hans. ''Gjorde hon detta mot dig?'' frågade han och kramade mig hårt. Jag bara nickade och kramade honom tillbaka.
Efter att ha suttit ute och varit sociala med varandra hela kvällen, så var det dax att gå och lägga sig. Påvägen tillbaka till bussen, så mötte vi några fans, en av dom kände jag igen, det var hon som slog mig. ''Snygg blåtira braunisen'' skrek hon, ''Förhelvete, ge dig. Dra härifrån'' skrek jag och sprang in i bussen. Jag tittade ut genom fönstret, och såg att hon klängde på Justin. ''KENNY'' hörde jag honom skrika och Kenny kom springande snabbare än, jag vet inte vad. Efter en stund kom Justin med in, och jag la mig snabbt i sängen. ''Hur är det?'' kom Justin in och frågade sen, han satte sig på sängkanten och flyttade en hårslinga som låg i ansiktet på mig. ''Det är bättre, men det gör fortfarande ont.'' sa jag och tog över ögat. ''Förlåt att jag skyddade mina fans innan, alltså, tog dom före dig. Det var fel.'' sa han och kollade ner i golvet, ''Justin, dom är dina fans, dom hjälpte dig att komma såhär långt. Du gjorde inte fel!'' sa jag och pussade han på kinden.

Vi gick ut till dom andra och satte oss. ''Vill du ha en is påse över ögat?'' frågade Pattie, ''Ja, om du vill göra en åt mig'' sa jag och flinade. Medans Pattie fixade is påsen, så gick jag och hämtade min data. Jag visade dom nyaste hoten jag hade fått, och Justin höll på att gå i taket, ''Vad är det?'' frågade Scooter och tog min data, ''Pappa nej!'' skrek jag, men det var försent, han kollade på datan. ''Justin, har dina fans skickat detta. Till min lilla tjej?'' frågade Scooter helt förstört, Justin bara nickade. ''Nicole, packa dina väskor, du ska inte träffa Justin mer. Detta får ju inte hända bara för att ni är tillsammans. Ni två får inte tillbringa tid tillsammans med varandra längre.'' sa Scooter allvarligt. ''ÄR DU DUM ELLER?'' skrek jag ''Det är såhär det får bli, eller vill du leva såhär?'' frågade han sen, ''Jag klarar min inte utan Justin, han är mitt allt. Och om du, äns försöker flytta mig härifrån, jag kommer aldrig, ALDRIG förlåta dig'' sa jag och sprang ut från bussen. Jag hörde Justin ropa efter mig, men just nu orkade jag inte. Jag behövde Madison, nu.
Jag slutade springa, och hörde sen fotsteg bakom mig. Jag vände mig om, och möttes av Justins famn. ''Jag älskar dig Justin, och kommer alltid göra med! Du är mitt allt!'' sa jag och kramade honom hårt, ''Jag älskar dig med Nicole, du är mitt allt! Och jag kommer aldrig låta honom ta dig ifrån mig! Vi klarar dethär, tillsammans!'' sa han och kollade mig djupt in i ögonen, och kysste mig, länge.


TACK!

ETT STORT TACK TILL: AMANDA ---> KLICKA HÄR
Som gav mig lite ideér till nästa kapitel :D. nytt kapitel är påväg nu :D.

My Teenage Life -Chapter 7- Afraid

Jag vaknade upp av att bussen skumpade till. ''Aah, vad är klockan?'' sa jag för mig själv, ''Halv tre på natten'' hörde jag Justins mjuka röst säga. Jag gäspade och sträckte lite på mig, ''Varför är du vaken?'' frågade jag Justin sen, ''Vet inte riktigt, kunde inte somna. Jag vill inte sova riktigt. Du vet, jag vill inte att jag och Selena har det såhär'' sa Justin och suckade, ''Men prata med henne? Du kan ju inte bara låta det vara om du vill fixa till det, right?'' sa jag och halv log, ''Nej, du har väl rätt.'' sa Justin sen, ''Sover inte ni än?'' hörde vi båda Alfredo säga, ''Jo, det är klart?'' sa jag ironiskt och skrattade, ''Märker det. Sov nu'' manade han oss sen. Jag vände mig om, och kollade en sista gång på Justin, som låg och kollade upp i taket. ''Nu sover jag'' sa jag och skrattade, ''Gör du ju inte, du pratar ju?'' sa Justin häpet, men han började sen också skratta. Jag la mig bekvämt, och skulle precis börja sova igen, ''Du..'' hörde jag Justin säg då. ''Vadå?'' frågade jag tröttsamt. ''Jag älskar dig'' sa han med kärlek, ''Justin, jag älskar dig med! Och jag älskar dig ännu mer om jag får sova nu,'' sa jag och skrattade, ''Bara om jag får sova med dig?'' sa han sen och jag hörde hur han reste sig upp. ''Kom här då'' sa jag och tände den lilla lampan så han såg vart han skulle lägga sig. När Justin hade lagt sig ner brevid mig, så la han armarna om mig, och kysste mig i nacken, ''Du är bäst'' sa jag, och sen somnade jag.

Nästa morgon vaknade jag av att jag hörde massa tisslande och tasslande, ''Dom sover tillsammans, så sjukt gulligt'' hörde jag Carin säga, ''Va? SOVER DOM TILLSAMMANS?!'' skrek Scooter sen, och då 'shh-ade' Carin, och Pattie honom. Jag vände mig om, och där låg Justin och sov. ''Är du vaken?'' frågade Carin och log, ''Nej, jag sover, ser du inte det?'' sa jag och suckade. ''Vi ska lämna er ifred nu'' sa Pattie och tog undan en kamera, ''Vad har ni gjort med den kameran?!'' halvskrek jag nästan. ''Hihi, tog foton på er'' sa Pattie och log retsamt, jag suckade bara. ''GÅ NU,'' skrek jag sen.
Jag la mig ner igen och kollade på Justin. Han var så otroligt vacker när han sov, han var vacker annars med, men ja. ''Hej sötnos'' hörde jag Justin säga, ''Du är sötnosen här'' sa jag bestämt.
Jag satte mig upp i sängen och kollade ut genom fönstret. Vi hade kommit fram till Hawaii. ''Justin, vi är framme i Hawaii nu'' sa jag och log och hoppade på honom. ''Va?'' sa han med en nyvaken röst. ''Vi är framme i Hawaii nu, ska vi gå ut och bada?'' frågade jag och log, ''Sure, det skadar väl inte?'' sa Justin och log lite finurligt.
Vi tog på oss våra badkläder, ''Vi sticker ner till stranden'' ropade Justin sen, ''Ta Kenny med er!'' skrek både Pattie och Scooter. Vi gick ut och andades in den friska luften. Justin tog min hand, och jag kollade på dom, ''Nu går vi'' sa han och log. När vi kom ner till stranden så var det massor med folk, och Justin andades ut, ''Det kommer nog bli en tuff dag här nere, men jag vill kunna bada ute allmänheten med'' sa han och sprang ut i vattnet, och tillslut belv han omringad av massor med tjejer. Några av dom fick syn på mig, och vissa log och sprang fram till mig, medans vissa bitchblicka med eller visa fingret.
Tjejerna som kom fram till mig var jätte trevliga och väldigt pratsamma. ''Så, du dejtar verkligen Justin Bieber?!'' sa dom halv hysteriskt. ''Vi är bra vänner'' sa jag avvikande men tjejerna bara skrattade och gick bort till Justin igen. ''Nicole, kom hit!'' ropade Justin, ''Nej, jag vill sola'' sa jag, även fast jag ville gå till honom. Men dom bitchiga tjejerna var där, och jag ville inte ställa till med något.
Då kom Justin istället gåendes mot mig, ''Res dig upp'' sa han och pekade uppåt. Han började gå lite 'macho', och jag började skratta. ''Du är så skum'' sa jag och kramade honom.
Tillslut så fick Justin ner mig i vattnet, och sen gick vi hem blöta. Men efter en rolig eftermiddag, så var det värt det.
Några av dom bitchiga tjejerna följde efter oss, men eftersom Kenny gick bakom oss, så höll dom sig några meter bakom.
Vi kom fram till bussen, och en av tjejerna ropade, ''Ring mig sen snygging'' och jag tittade fundersamt på Justin, ''Jag fick hennes nummer, men hon såg inte att jag kastade det innan'' sa han ocg flinade och kramade om mig.
''Shit Alfredo, du skulle sett tjejerna på stranden, dom var dom galna. En gav mig sitt nummer'' sa jag medans jag drack ut min cola burk, ''Och vad gjorde du med numret?'' frågade han och fortsatte kolla på datan, utan att kolla upp. ''Jag slängde det såklart? Jag har redan en tjej'' sa jag och log stolt. ''Nicole?'' frågade han och höjde ett ögonbryn, men höll fortfarande ögonen på datorskärmen, ''Ja, vem annars?'' frågade jag häpet, ''Inte vet väl jag. Du flirtar ju med varenda tjej du ser, hur ska jag kunna veta?'' sa han och kollade upp från skrämen och började skratta. ''Nej, jag flirtar INTE med varenda tjej jag ser. Eller, jag kanske gjorde innan, men det räknas inte längre. Jag har Nicole nu, och jag älskar henne'' sa jag stolt, och just då vandrade Nicole in i rummet, ''Aaaw Justin, jag älskar dig med!'' sa hon och la armarna om min hals. Hon tryckte sin kind mot min, och jag kände att den var blöt. ''Har du gråtit?'' frågade jag och tog tag om hennes kinder, och hon bara tittade ner i golvet, ''Varför?'' frågade jag sen och höll om henne. Hon svarade inte.
Jag kollade på Alfredo, och han lämnade det lilla vardagsrummet i bussen, med sin dator, och jag och Nicole satte oss i soffan. Hon satte sig vid sidan om mig, och jag kollade på henne, och tog hennes händer. ''Vad har hänt?'' frågade jag och lyfte upp hennes haka så hon tittade på mig, ''Det är dina fans, dom dödshotar mig ju fan'' sa hon och snyftade. Hela min värld stannade. Mina fans, dödshota? ''Nej, det gör dom inte. Dom skulle aldrig göra nått sånt'' sa jag osäkert. ''Nähä, men kolla på det här då?'' sa hon och visade mig ett mail.
Oh my. Att mina fans kunde vara så grymma?! Nej, det är fan inte sant. ''Sötnos, dom överreagerar bara'' sa jag och kramade om henne, ''Om dom inte gör det då? Om dom faktist dödar mig?'' sa hon och höll om min armar, ''Det kommer dom inte, om dom ska skada dig, så får dom komma förbi mig först''. sa jag och pussade henne på pannan.RSS 2.0