My Teenage Life -Chapter 6- Unbelievable

Nästa morgon när jag vaknade, så tittade jag bort mot Justins säng. Han låg där och halvsnarkade, och då började jag tänka på vad som hade hänt igårkväll. Jag kunde inte fatta att det var sant. Men det var det, vi kysstes. Jag skakade snabbt av mig dom tankarna och vände mig bort från Justin.
Jag bestämde mig för att stiga upp. Så jag tog på mig mina jogging byxor, ett linne och en hoodie. När jag kom in till det lilla köket, så var det ingen där, jag kollade upp mot klockan, den var 8. Jag tog en mugg med kaffe och gick ut ur bussen. Det hade blivit riktigt kallt ute, men det var friskande.

När jag öppnade dörren igen och gick in, så mötte jag Justin. Jag vågade inte titta på honom så jag gick bara förbi honom och gick ut igen. Jag fick panik när jag såg honom, och jag visste ju inte vad jag skulle ta mig till. Jag kan ju inte undvika honom hela tiden, eller kunde jag det?

Idag skulle Selena komma, och vi skulle även bege oss från L.A till Hawaii nu. Vi åkte till Hawaii mest bara för att Justin och Selena skulle kunna få lite tid tillsammans, och för att vi andra också skulle kunna få ta det lugnt.
Precis när jag skulle sätta mig i sängen med datan, så fick jag ett sms av Selena, ''Hej sötnos :). Kan du kommer och hämta upp mig på flygplatsen? Justin vet ju inte vilken tid jag skulle komma, så det kan bli som en liten överraskning? :). kram'', jag kollade upp på klockan, halv 11. ''Jag kör nu. Ska jag ha Kenny med mig? :p.'' skickade jag iväg som svar, ''Tänkte att vi kanske skulle kunna ha ett litet girl talk på vägen till bussen? ;) så nej, ta inte med honom'' svarade hon.
Jag tog ett par bil nycklar och la ner mobilen i fickan, tog på min skinnjacka och gick ut till bilen. ''Vart ska du?'' hörde jag Kenny ropa bakom mig, men jag låtsades som om jag inte hörde honom. Sen hörde jag honom ropa igen, och tillslut så kom han, Ry Good och Alfredo springandes efter mig. Jag fick panik igen och sprang till bilen och hoppade in. Sen körde jag iväg till flygplatsen. Fyfan vad jag kommer få skäll sen.

Halvägs påväg till flygplatsen så kände jag hur min mobil vibrerade, det stog ''Anonym'' på skärmen. ''Hej det är Nicole'' svarade jag försiktigt, ''VART ÄR DU PÅVÄG VA? DU KOMMER HIT, NU!'' hörde jag Scooter skrika i andra änden. ''Ta det lugnt pappa,'' sa jag, även fast jag visste att han inte skulle ta det lugnt. ''Ta det lugnt? Tror du att jag tänker ta det lugnt, när Kenny först skriker på dig, 2 gånger, och sen springer Kenny, Ryan och Alfredo efter dig, men du stannar inte ändå? Tror du att jag tänker ta det lugnt då? VA?!'', sa han, men fortfarande uppjagande och irriterat. ''Ja, förlåt att jag gjorde det, jag känner mig dum. Men jag måste sluta nu. Hejdå,'' sa jag och la på, och la ifrån mig telefonen. När jag pratade med Scooter, så hördes det som om Justin pratade uppjagat i bakrunden, frågade var hon var. Men vem var hon? Var det jag, eller var det Selena? Var det kanske Pattie?

När jag kom fram till flygplatsen fick jag syn på Selena direkt och ropade. Hon tittade upp och vinkade. Hon tog sina två väskor som hon hade med sig och försökte springa ifrån paparazzisarna. När hon kom fram till bilen, så la hon in väskorna i baksätet och hoppade sen in i framsätet. Vi körde iväg snabbt, men när vi kom ut på vägen så körde vi lugnt igen. ''Hur är det?'' frågade jag för att det inte skulle vara så tyst. ''Jag vet faktist inte riktigt. Det känns väldigt konstigt mellan mig och Justin. Det är alltid jag som måste smsa först, och ringa först. Och ibland så klickar han när jag ringer, och svarar inte allt för ofta på sms.'' sa hon och tittade osäkert på mig. ''Men, han har det tufft nu Selena. Han har mycket att göra,'' sa jag och försökte trösta henne, även fast mitt hjärta höll på att studsa ut ur bröstet på mig så nervös jag var. ''Aaa, han har det tufft nu. Men det känns ändå som om han inte har tid för mig,'' sa hon och tittade ut genom fönstret. ''Men han pratar om dig hela tiden, han pratar alltid om hur mycket han vill ha dig hos honom, och hur mycket han saknar dig, och han skryter alltid om hur mycket att älskar dig. Selena, han har tid för dig, han älskar dig!'' sa jag och klappade henne på axeln, men vände sen huvudet mot vägen igen.

Vi var halvvägs tillbaka nu, så det var ungefär en halvtimme kvar tills vi var framme. ''Vad var det för girl talk du ville snacka om? Eftersom jag inte skulle ta med Kenny.'' frågade jag och skrattade lite, jag såg i ögnonvrån att Selena började le lite. ''Det var egentligen bara det med Justin, men sen ville jag även fråga dig en sak.'' sa hon och slutade le, och tittade på mig istället. Jag fortsatte hålla ögonen på vägen, ''Sväng av här, så vi kan prata'' sa hon och pekade mot en ledig parkering. Jag gjorde som hon sa och parkerade bilen. ''Så, det här verkade vara viktigt?'' sa jag och vände huvudet mot henne och log, ''Alltså ja.. Jag vill bara veta, vad du känner för Justin,'' sa hon och tittade ner på sin mobil. Mitt hjärta dunkade snabbare än någonsin nu, ''Nå?'' sa hon otåligt, ''Justin är min bästavän, jag kan prata med honom om allt. Jag älskar honom,'' sa jag ivrigt, ''Du älskar inte honom mer än, kompis då?'' frågade hon och log snett mot mig. AAAAAAA, varför behövde hon göra det så svårt för mig. ''N-nej, jag tror inte det,'' stammade jag. ''För det är liksom okej, jag ser på sättet han kollar på díg. Han älskar dig Nicole. Och jag förstår varför, du har allt. Du har en fin personlighet, och du är vacker.'' sa hon och kramade mig, ''Selena, det är säkert, jag tycker inte om honom mer än som kompis, jag lovar! Han älskar dig, och bara dig!'' sa jag och log.
Jag startade bilen igen och vi körde tillbaka till bussen. Jag berättade om hur jag hade ignorerat och sprungit ifrån Kenny, Ryan och Alfredo, och behövde förbereda mig för skäll.

Jag parkerade bilen vid bussen och steg ur. Selena gick ut på andra sidan och tog sina väskor och gick in i bussen, Jag hörde hur alla hälsa henne välkommen tillbaka, och sen hörde jag Justin svagt, ''Älskling!''. Jag fortsatte stå där ute i det kalla vädret. Jag fällde några tårar, och jag hade ingen aning om hur jag skulle gå in, alla där inne hatade ju mig, eller ja, det kändes som det iallafall, så som dom skrek på mig innan. Och så dom Scooter skrek på mig innan. ''Där är du ju!'' hörde jag Kenny ropa, han verkade inte vara så arg längre. Jag vände mig mot Kenny och log, och torkade bort tårarna. ''Du älskar honom, men du sa nått helt annat till Selena va?'' frågade han och la armen om mig, jag nickade och började gråta ännu mer. Jag kramade om honom som om han vore en teddybjörn. Sen kom både Ryan och Alfredo ut springandes. ''DÄR ÄR DU!!!'' skrek dom, men när dom såg att jag grät, så stannade dom upp, ''Ja, jag vet att jag gjorde fel. Låt mig va nu,'' sa jag och gick iväg. Jag gick förbi buss dörren, och där stog Selena och Justin. ''Hej!'' ropade Justin, men jag ignorerade honom och gick upp mot arenan.

Undra vad det hade tagit åt henne. Borde jag gå efter henne? Nej Justin, din flickvän är här, du kan inte gå efter en annan tjej då?
Jag vände mig mot Selena och log. ''Du är vacker,'' sa jag och kramade om henne, ''Och du är bäst!'' svarade Selena och kollade mig i ögonen och kysste mig.
Jag och Selena stog där ute, och bara mös med varann, ''Vi åker in till stan lite grann?'' frågade Selena med hopp i ögonen, ''Men vi ska ju snart åka till hawaii? Typ m några timmar?'' sa jag och skrattade, ''Men bara en liten stund?'' sa Selena sen och gjorde puppy eyes, ''Alright då.. SCOOTER, VI ÅKER IN TILL STAN!'' skrek jag, ''OKEJ, TA MED KENNY BARA!'' hörde jag Scooter säga in ifrån. Vi gick till Kenny och sa att vi skulle åka in till stan, och han följde med oss. När vi var påväg till bilen, så kollade jag bak på Nicole, som satt uppe vid arenan, hon hade satt huvudet i händerna. Alltså jag kunde inte bara lämna henne där. ''Selena, vi kan inte bara lämna henne där,'' sa jag och pekade upp mot Nicole, ''Men, vi ska ju in till stan. Hon sitter säkert där när vi kommer tillbaka med.'' sa hon och drog med mig till bilen.
Vi hoppade in i bilen och jag såg att Nicole hade glömt sin mobil, ''Jag ska bara springa och lämna denna till henne, okej?'' frågade jag Selena och tog hennes hand, ''Okej då, men snabba dig,'' suckade hon.
Jag sprang ut ur bilen och gick upp mot där hon satt. Medans jag gick, så gick jag in på hennes anteckningar, för jag skulle skriva en snäll sak, och då såg jag hennes anteckningar, det stog bland annat, jag älskar justin, me+u justin, om han ändå visste. Jag blev helt stum och skrev en liten anteckning och klickade sen snabbt därifrån.

När jag kom fram till Nicole, så satt hon fortfarande med huvudet i händerna, ''Hej,'' sa jag tyst, hon tittade upp och hon var helt röd runt ögonen. ''Sluta gråt'' sa jag och satte mig brevid henne och la armen om henne. Jag la fram mobilen till henne och pussade henne på pannan, och kramade om henne. ''Kolla på den,'' sa jag och hon tog upp den. ''Gå in på anteckningar'' viskade jag, hon gjorde som jag sa och läste, eller viskade, ''Nicole, du behöver inte skriva massa anteckningar, om att du älskar mig, säg det till mig istället, för jag älskar dig med!'', Nicole tittade upp på mig, ''Seriöst?'' frågade hon med munnen öppen, ''Ja, jag älskar dig Nicole, du är allt jag önskar mig.'' sa jag och kramade om henne, ''Men Selena då?'' frågade hon  sen, ''Vi kan inte göra såhär mot henne, eller rättare sagt, jag kan inte göra såhär mot henne. Hon är en vän till mig Justin, det går inte.'' sa hon sen. ''Vi fixar detta tillsammans.'' sa jag och kramade om henne. ''OCH VAD HÅLLER NI PÅ MED?!'' jag vände mig om, och där stog Selena med en tår rinnande ner för kinden. ''Det är inte som du tror Selena!'' sa Nicole och gick fram till henne, ''Jag sa ju att han älskade dig, och jag är inte arg på dig Nicole!'' sa hon och kramade Nicole. ''Men dig Justin, varför? Du kunde ju iallafall säg nått? Inte låta mig veta på detta sättet,'' sa hon och sprang därifrån.
Nicole kollade på mig frågande och suckade, ''Sa ju att det inte skulle gå,'' sa hon och sen gick hon, men jag stoppade henne, ''Nicole, lyssna på mig, jag älskar dig! Över hela mitt hjärta! Jag älskar Selena med, men mer som en syster, eftersom hon alltid fanns där för mig, så trodde jag att det skulle bli enklare om vi kanske var tillsammans, istället. Men det var det tydligen inte. Men snälla, ge mig en chans att visa att jag älskar dig, mest!'' sa jag och kollade in i hennes ögon, ''Jag älskar dig med!'' sa hon, och kysste mig.Att kyssa Justin var helt underbart! Det kändes så naturligt.
Efter att vi stog där en stund, så hörde jag ett klick, och ett till, och det kom från bakom mig. Jag vände mig om, och där stog massor med paparazzis. Jag sprang allt vad jag hade och papzen stog kvar hos Justin. ''KENNY!!!!!'' skrek jag och då kom Kenny springandes, jag pekade upp mot Justin och Kenny sprang i fullfart didåt. Jag gick in i bussen, och då stog Scooter där med armarna i kors. ''Vad är det pappa?'' frågade jag undrande, ''Du, och Justin?'' sa han och log och kramade om mig. Jag log bara och boxade honom i magen. ''När ska vi till Hawaii?'' frågade jag sen när jag hade suttit mig i soffan redo att spela fifa mot Alfredo, ''Om någon timme. Är Justin påväg?'' frågade Scooter sen, ''Aaa, Kenny är och hämtar honom, han satt fast i en klunga med paparazzis när vi..'' sen slutade jag prata, och jag ångrade precis vad jag sa. Dom tittade på mig med gäpna blickar och började applodera och skratta. Men sen slutade dom, ''Vänta, var sa du Justin var?'' frågade Scooter med en seriös blick, ''Han satt fast i en klunga med paparazzis. Men Kenny var och hämtade honom,'' sa jag och precis då, så kom Justin och Kenny in i bussen, ''Tack för att du lämnade mig där ute min sköna'' sa Justin och skrattade, ''Var så lite, sir'' sa jag och blinkade.

När jag och Alfredo hade spelat, så gick jag in till min säng, och tog fram min laptop. Jag gick in på twitter och in på mina '@Mentions', och såg massor med tweets, som inte var där imorse. Jag började läsa några av dom, och insåg snart att dom var fyllda med hat. Vad har jag gett mig in på?


_______________________________________________________________________________________


HÄR HAR NI ETT NYTT KAPITEL!


Jag är hemskt ledsen att det har tagit så lång tid, men jag har inte haft tid i veckan osv! Förlåt mig sååååååå mycket!
Jag ska försöka få tid att uppdatera mer, men jag måste ta tag i skolan först!

My Teenage Life -Chapter 5- Lies

Jag kände hur hjärtat började dunka i snabbare och snabbare i bröstet på mig, och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. ''Austin, hon gillar en som heter Austin'' sa Madison snabbt. Justin kollade på mig skumt ''Följ med här Nicole'' sa han, och jag ställde mig upp från stolen och gick med. ''Vem är Austin?'' frågade Justin med glimten i ögat. ''En kille på youtube, han är jätte söt.'' drog jag till med. ''Jaha, jag trodde du gillade någon, alltså, dejtade någon,'' sa han och pustade ut, ''Men det gör jag ju, jag dejtar ju Christian?'' och då fick han en sån 'allting i hela världen stannar upp' blick. ''Åååh, skulle du inte..'' mer hann han inte säg, ''Jo, jag ska ringa honom nu tänkte jag, när du har gått upp på scen.'' sa jag och tog upp min mobil och lutade mig mot väggen.

''Alltså det är okej, du behöver inte om du inte vill?'' sa Justin och klappade mig på armen, ''Men jag känner inte mig 'bekväm' med Christian längre, om du fattar vad jag menar?'' sa jag och kollade osäkert på honom, ''Jag fattar. Men jag måste rusa upp på scen nu, ses sen!'' sa han och gav mig en snabb puss på kinden.
Jag håll mot kinden där han pussade mig och tog ett djupt andetag och klickade upp Christians nummer. ''Now or never Nicole, kom igen, du kan göra det här!'' viskade jag till mig själv. Jag klickade på 'ring' och det började tuta i luren. ''Hej det är Christian'', hörde jag från andra änden, ''Det är Nicole,'' sa jag så glatt jag kunde, men rösten svek mig nästan, ''Har det hänt nått sötnos?'' frågade han, ''Nej, allt är bra.. Eller egentligen inte.'' sa jag och jag kände en tår rinna ner för kinden på mig, ''Vad har hänt sötnos?'' sa han efter att jag hade snyftat till, ''Jo, alltså.. Aaahhh, det är bättre om jag bara säger det. Vi kan inte ha det såhär längre. Jag... Jag vill inte att vi dejtar längre. Det känns aldrig som du har tid för mig, eller nått. Och du vill aldrig att nån ska veta att vi dejtar. Jag flippar fan ur.'' sa jag och började storgråta. Christian blev alldeles tyst på andra sidan luren, jag hörde hur han började andas högre och tog ett djupt andetag, ''Nicole, jag har visst då tid för dig. Och jag älskar dig! Jag vill att andra ska veta att vi är tillsammans, men vet du hur svårt det är? Allt det där med pressen och sånt?'' sa han och då blev jag fly förbannad, ''Christian, du är inte ens känd, inte jag heller. Vi har kända vänner, svar ja, men det betyder inte att vi blir världstjärnor. Inte alla världens människor vet vilka vi är. Vi är kända som familj och vänner, inget mer. Så vad skulle det vara för problem med pressen?'' sa jag irriterat ''Så jag är inte känd? Vad är jag då? Vad är mina youtube videor? Vad kallar du mig då? Det skulle vara problem med pressen, jag bara vet det.'' sa han surt och jag bara suckade, ''Jag skulle kunna kalla dig, wannabe känd. Du tror att du är världkänd, att alla vill ha dig, att du är bäst. Men det är du inte. Du har fått populariteten över huvudet. Hälsa Sandie och Caitlin. Hejdå Christian.'' sa jag och la på. Jag sprang in i Justins louge och stängde dörren och gled ner för den och började storgråta.
Showen var slut och jag skulle gå in i min louge. När jag kom fram till min louge dörr, så stog Madison där utanför, ''NICOLE ÖPPNA!'' skrek hon, ''Vad har hänt?!'' frågade jag oroligt, ''Christian och hon gjorde slut,''.
När Madison och jag hade stått och pratat en stund, så öppnades dörren, och Nicole sprang ut och in i min famn. Hon kramade mig hårt och jag kramade henne tillbaka. Madison tittade på oss och log och sen gick hon iväg. Jag och Nicole gick in i min louge och satte oss på soffan. ''Berätta vad det är som har hänt?'' sa jag och torkade bort hennes tårar med min tumme, ''Jag och Christian har gjort slut. Även fast vi aldrig var tillsammans på riktigt sådär. Men han kom med några idiotiska kommentarer med varför han inte ville berätta om vårat 'förhållande' för nån'', sa hon och började gråta ännu mer. ''Hur länge har du suttit här inne och gråtit?'' frågade jag och kramade om henne, ''Under hela din konsert. Förlåt att jag inte var där ute och lyssnade. Jag ville inte förstöra nått för dig.'' sa hon och tog en näsduk och torkade sina tårar, ''Du förstör aldrig nått, inte för mig iallafall!'' sa jag och smekte hennes kind. Jag kom närmare med mitt ansikte, och precis när jag skulle kyssa henne, så ringde min telefon, jag vaknade upp till verkligheten och suckade till. Jag tog upp min mobil och såg att det stog 'Selena<3' på skärmen. ''Justin'', sa jag och skrattade lite, ''Hej älskling, hur är det?'' frågade hon, ''Bra, själv med?'' frågade jag snabbt, ''Säkert att allt är bra?'' frågade hon sen, ''Nicole är ledsen, håller på att trösta henne.'', ''Kan inte Christian göra det?'' frågade hon lite halv bitchigt, ''Hon och Christian har gjort slut, så det är därför jag tröstar henne,'' sa jag och himlade med ögonen, ''Åh, förlåt. Men jag måste rusa nu Justin, vi hörs sen, älskar dig!'', sa hon och la på.

När jag och Nicole hade suttit i soffan och pratat en stund, så gick vi tillbaka till alla andra som var ute vid dörren vid detta tillfället. ''Var har ni två varit?'' frågade Kenny och kollade på min först och sen på Nicole, ''Vad har hänt Nicole?'' frågade han sen och la armen om henne, ''Vill inte prata om det,'' sa hon och snyftade till, ''Okej, om du vill ha någon att prata med, så finns jag alltid här!'' sa han och kramade om henne. När vi kom till dom andra så gick Madison fram till Nicole, ''Christian är utanför,'' Nicole kollade på henne med en skräckslagen blick och vände sig sen mot mig. ''Christian.. är där ute. Jag tänker inte gå ut'' sa hon och en tår rann nerför hennes kind. ''Vad är det som händer här?'' frågade Scooter allvarligt, ''Pappa, jag och Christian har 'gjort slut', och nu är han här? Jag menar hallå? Vad gör han här anyways?!'' frågade Nicole och kramade om Scooter. ''Ååh. Ni har gjort slut. Tja, vi ringde hit honom, som en överraskning'' sa Scooter och kollade förvirrat runt om oss. ''VA?!'' tjöt Nicole och satte händerna framför ansiktet. ''Men jag tror ni behöver prata ändå.'' sa jag och kollade på henne. ''Men va? Nej, jag vill inte börja gråta mer.'' sa hon men alla höll med mig ändå.
Vi gick till bussen och gick in, förrutom Nicole, hon stog utanför och väntade på att Christian skulle komma. Måtte allt gå bra nu bara.
Jag stog utanför bussen och väntade på Christian, och tillslut såg jag han komma gåendes. När han var ungefär en meter ifrån mig, så stannade han. ''Jaha'', sa jag och kollade ner i marken, ''Alltså, jag älskar dig Nicole! Jag gör verkligen det! You light up my world!'' sa han och gick närmare och precis när han skulle krama om mig, så backade jag, ''That's a no no. Det finns inget vi längre Christian, ordet 'VI' hos dig och mig, finns inte. Det är inget. Finns inte, borta!'' sa jag och suckade och kollade ner i marken, ''Men...'' sa han innan jag avbröt honom. ''INGA MEN, JAG TYCKER INTE OM DIG LÄNGRE, DU KAN HÄNGA MED ANDRA TJEJER, MEN DU HAR ALDRIG TID FÖR MIG. FÖRHELVETE, EVERYTHING YOU SAY, LIES. THAT'S WHAT IT IS.'' skrek jag och sprang in.
Jag slängde mig i sängen och kvävde mitt skrik i kudden. Jag började stortjuta och ville bara vara ifred. Efter att jag hade suttit och gråtit så hörde jag fotsteg, jag såg hur Justin kom och satte sig i min säng, ''Hej,'' sa han och kröp upp brevid mig, ''Hej,'' sa jag och lät några tårar till rinna ner för kinden på mig. ''Gråt inte, han är inte värd dina tårar!'' sa han och torkade bort dom. Jag tyckte faktist om Justin, han var, precis som en kille som jag ville ha.
Jag satt där brevid Nicole och bara kollade på henne. Hon var perfekt.
Jag la armen om henne och kollade på henne. Hon hade inget smink på sig, ''Du är vacker'' sa jag och kramade om henne, ''Nej, jag ser ut som skit. Jag har inget smink och är helt messed up'' sa hon och tog tag om min hand. Hon flätade in sina fingrar i mina. ''Det är det som gör dig vacker, du är naturell.'' Hon kollade upp på mig, och jag kollade på henne, och kysste henne.


Till alla fina läsare!
Okej, förra inlägget, var också ett sånt här jobbigt och onödigt.. Men jag vill bara att ni ska veta, att det har vatt sommarlov, jag har velat leva livet lite. Vara ute och sånt.
Jag är jätte ledsen att det har varit dålig uppdatering. Och jag börjar skolan imorron. Och när jag har börjat skolan, så kommer det bli bättre uppdatering! Jag lovar det!
Jag älskar er alla jätte mycket, och tack för att ni faktist läser!Liten update: Kapitel fyra är ute, om ni inte har sett det. Bloggen cepar lite så aa.
++++ att det kommer komma upp ett ikväll, eller jag ska försöka så det kommer upp ett till ikväll, så ja!
En grej till till alla läsare! När ni kommenterar, så blir jag peppad att skriva, och det känns liksom kul att skriva, men när ni inte kommenterar, så känns det, alltså det blir tråkigt. så aa.

My Teenage Life -Chapter 4- Say What?!

Klockan hade precis slagithalv 3, och kvällen hade börjat komma. Jag och alla andra i crewet stog inne i arenan och kollade ut. Det hade börjat samlas flera 100 människor utanför. Jag gick till min louge. Jag tänkte att det skulle bli skönt att slänga sig i soffan innan showen, men när jag kommer in där, så ligger Nicole och pillar med sin mobil. ''Hej.'' sa hon och såg dyster ut, ''Hej du. Varför ser du så ledsen ut?'' frågade jag och gick och satte mig i soffan. ''Vet inte, är typ trött. Och så saknar jag Madison.'' sa hon och skratta till lite. ''Aww. Men hon kommer nog komma och hälsa på snart.'' sa jag uppmuntrande. När vi hade snackat en stund, så knackade det på dörren. ''KOM IN'' skrek jag, och in går, Madison.


Nicole ställde sig snabbt upp, ''MADISON!!!!'' skrek hon och omfamnade Madison. ''Fan vad jag har saknat dig!'' sa Nicole sen, ''Jag har saknat dig med Nicole, du ska bara veta!'' sa Madison och kramade om Nicole hårt. Sen kollade Madison på mig, ''Hej Justin!'' sa hon sen och log, ''Hej Madison, det var ett tag sen,'' sa jag och skrattade till lite.
Vi satte oss i soffan och tog en kamera och tog bilder.

Precis när vi hade tagit sista bilden, så kom Scooter in. ''Yo Justin, du får göra dig redo nu, soundchecken är snart''. ''Ja, jag kommer nu.'' sa jag sen, ''Hej förresten Madison!'' sa Scooter och sen lämnade han rummet. ''Jaha, antingen får ni stanna i rummet och kolla när jag byter om till andra kläder, eller så får ni gå ut.'' sa Justin och skrattade, ''Nicole hade nog inte tackat nej till att stanna kvar,'' sa Madison och skrattade. Nicole knuffade till Madison och sen gick dom två ut. Jag tänkte inte mer på det som Madison sa, och bytte jackan och t-shirten till en annan t-shirt och ett par blåa jeans. Nu var jag redo för soundcheck.
Jag gick utt på scenen och kollade ut mot puplik platsen. Ingen hade blivit insläppt än. Jag gick bort och letade efter Scooter, men hittade inte honom någonstans. ''Mamma, var är Scooter?'' frågade jag, ''Han är ute och ger ut gratis biljetter, med Carin och Ryan''. ''Oh, okej. Jag tänkte att vi skulle ta in lite fans till soundchecken?'', ''Jo, men det kan vi nog. sålänge Kenny följer med.'', ''Jadå mamma, jag går ingenstans utan honom!''.
Jag gick och letade rätt på Kenny som stog och snackade i telefon, ''Ey yo Kenny. Vi ska gå och släppa in några fans. Med betoning på några. Typ 100 eller så.'' sa jag och skrattade till lite. ''Jasså, ska du?'' jag vände mig om och där stog Scooter med armarna i kors. ''Ja, det kan väl vara lite skoj och ha lite fans på soundchecken, den brukar vara så tråkig annars.'' sa jag och gjorde puppyeyes. ''Låt gå då. Annars är det jag som bestämmer vad som ska göras, okej?'' sa Scooter strängt, men han drog ändå lite på mungiporna. ''Okej.''.
Jag, Kenny och Scooter gick till en balkong och öppnade och skrek, ''OKEJ ALLA! NU FÅR NI INTE RUSA, FÖR DÅ STÄNGER VI IGEN!!'' och deras ögon blev stora som meloner. ''OKEJ, NU ÄR DET SÅ, ATT JAG SKA HA MIN SOUNDCHECK NU, OCH DET HADE VARIT KUL OM NÅGRA FANS, TYP RUNT 100 STYCKEN, SKULLE KUNNA KOMMA IN HIT, SÅ VI KUNDE HA KUL PÅ SOUNDCHECKEN.'' skrek jag sen, och då började alla rusa mot ingången. ''AJA BAJA. JAG SA ATT NI INTE SKULLE RUSA. JAG VÄLJER UT NÅGRA STYCKEN. DET KOMMER INTE BLI 100, MEN TYP RUNT 50-70 STYCKEN, ÄR DET OKEJ MED ALLA?!'' och dom skrek bara. ''OKEJ, JAG VÄLJER DIG DÄR, MED DEN RÖD LILA JUSTIN BIEBER SKYLTEN, OCH DIG DÄR, OCH DU, OCH DIG....'' så stog jag så och skrek och pekade tills jag hade fått ihop ganska många. Jag sa förlåt till dom som inte fick komma in, men att vi kanske kunde ha någon annan överraskning till dom sen.

Jag och Kenny rusade till scenen medans Scooter gick ner och började prata med portvakten. ''Okej Biebs, nu är det soundcheck.. Vad har du planerat att göra?'' frågade Kenny när vi vara i hissen. ''Jag har ingen aning, jag får väl improvisera som alltid.'' sa jag och flinade. ''Vadå som alltid? Har du aldrig bestämt innan showen vad du ska göra?'' frågade Kenny häpet. ''Nix, skulle aldrig göra det. Då är det massa man måste träna in. Det är bättre om man bara kör på'' sa jag och skrattade och gick ur hissen. Jag gick mot scenen och Kenny kom tätt bakom mig. ''Taggad nudå?'' frågade han och slog mig lätt på axelen. ''Nej, eller. Jo, det är jag, fast detta är ju bara soundchecken'' sa jag och skrattade.

När vi kom fram till scenen, så gick jag in, och hela arenan fylldes med ekande skrik. Eftersom det inte var så många här inne. ''Eeeey L.A Shaaaaawtys!'' sa jag och skrattade. ''Yo Tay, vi kör Omaha Mall'' sa jag och Tay satte igång Omaha Mall, ''Nu vill jag att alla här inne sjunger med? Okej? Då KÖÖÖÖÖR VI!! OMAHA MALL, OMAHA MALL'' så sjöng alla tillsammans.

Jag och Madison satt på en av lådorna som var på scen och hade datorn i knäet. Jag satt och twittrade från datan medans Madison twittrade från hennes telefon. *Sitting here backstage with @MadisonDavis and chillin' on @JustinBieber 's soundcheck, tweet me!* twittrade jag.
''Ska jag ta med mina kompisar ut hit? Jaha, okej. Vänta lite. JO MADISON OCH NICOLEEEEE'', hörde jag Justin ropa ''Ååh nej.'' sa jag och suckade, Madison tittade bara undrande på mig, ''KOMMER NI TJEJER?!'' skrek Justin en gång till otåligt, ''Vad ska vi göra?'' frågade Madison, ''Gå ut på scenen,'' sa jag och la ifrån mig datan, ''Kom.'' sa jag sen och tog hennes hand.
När vi kom ut på scenen och sa hej och sånt, och var påväg tillbaka in och sätta oss på dom lådorna, så började Justin snacka med oss, ''Jaha, och vart ska ni?'' frågade han och skrattade, ''Gå tillbaka dit bak, vad skulle vi annars göra?'' frågade jag och höjde ögonbrynet. ''Sjunga med mig lite. Bara på skoj'' sa han och log, ''Glöm det'' sa jag och gick bak med Madison igen, ''Någon som är lite sur idag, bry er inte om det.'' hörde jag Justin säga, och jag kunde inte rå för att skratta lite.

När soundchecken var slut, så stannade fansen kvar inne i lokalen, fast gick bort till ett café. Jag och Madison gick och satte oss i en koridor, när Justin kommer springandes, ''Ni två, min louge, nu!'' sa han och sprang före oss in till hans louge, vi tog våra grejer och gick in till Justin. ''Varför så brottom?'' frågade jag, ''Vill nån av er va min One Less Lonely Girl?'' frågade han och gav oss puppy eyes. ''Nej, det är nån från publiken som ska vara det?'' sa jag och backade några steg. ''Ja, jag vet.. Men man kan ju alltid fråga?'' sa han och skrattade, ''Jo, det kan man ju.'' sa jag och bara suckade till lite, ''Säkert att ingen av er vill?'' sa han en sista gång, ''Helt säkra!'' sa jag och Madison i mun på varann. Justin log, och schasade sen iväg oss från rummet bara för att han skulle byta till sina scen kläder nu.

Jag och Madison gick och satte oss vid ett bord och började snacka. ''Du hade ju kunnat vara OLLG? Du tycker ju om honom,'' sa Madison och log, ''Tyst, inte så högt. Ingen får veta! Okej?'' sa jag osäkert, ''Oh, okej,.'' sa hon och kollade på mig. ''Heeeej tjejer!'' sa Alfredo och kom och satte sig hos oss. ''Heeeej Fredo'' sa jag och log. ''Vad pratar ni om då?'' frågade han nyfiket, ''Ingenting typ,'' sa jag och kollade snabbt på Madison och sen tillbaka på Alfredo, ''Någotser jag att det är'' sa han och började kikla mig, ''AAAAAAH SLUUUUUUUUTA'' skrek jag och la mig ner på golvet och försökte krypa iväg. ''Berätta vad det är ni pratar om, så ska jag sluta!'' sa han och skrattade onskefullt, på skoj då. ''Jag berättar aldrig!'' sa jag och försökte ställa mig upp men han bara fortsatte kikla mig, ''Då kiklar jag dig ännu värre nudå!'' sa han och började ännu värre. ''Okej, okej, okej.. Jag berättar. Men du får inte berätta det för någon, okej?'' sa jag och kollade seriöst på honom. ''Okej,'' sa Alfredo, ''Pinky på det!'' sa jag och sträckte fram mitt lillfinger, och han tog tag om det med sitt.
Vi gick bort och satte oss hos Madison igen, ''Jo, vi snackade om att jag gillar Justin...'' sa jag, ''Att du gillar JUSTIN?!'' halvskrek Alfredo och kollade allvarligt på mig, ''Jaha, sålänge gick det. Nu hörde säkert halva arenan det.'',''Förlåt,'' sa han och tittade ner i bordet.. ''Vänta vänta, att du gillar vem?!'' jag vände mig om och där stog Justin med en förvånad blick.

___________________________________________________________________________________

Förlåt att det inte blev mer än ett idag, har inte riktigt haft tid.
Ville leva livet lite idag, och imorron med, för jag börjar skolan på torsdag, så aaa.

My Teenage Life -Chapter 3- Watch Me

Jag vaknade upp på morgonen och kollade brevid mig i sängen, Justin låg inte där. Jag vände mig om och kollade bort mot hans säng, och såg att han låg där. Allt hade bara varit en dröm. Allt var en dröm. Han sa inte att han tyckte om mig mer än vän heller. Fuck it. Fast det är ju klart. Varför skulle han tycka om mig mer än som vän? Han har ju en helt perfekt och vacker tjej. Han har ju Selena.

Jag tog upp mobilen och kollade på klockan, den var halv 4 på morgonen. Jag gick in på meddelande och såg att jag hade fått 3 stycken från Christian. ''Nicole, jag älskar dig!'', ''Hallå?'', ''Nicole? Hallå?''. Så stog det i dom. Jag såg sen att jag hade några missade samtal också. Ett från Anonymt, och resten från Christian. Fan, tänk så tror han att jag är sur på han nu. Jag knappade snabbt in ett nytt meddelande till honom, ''Hej Chris. Förlåt att jag inte svarade igår. Somnade tidigt. Trist att du åkte hem förresten. Men jag älskar dig med! Det ska du veta! pussss.''

Jag var så rastlös så jag tog på mig lite myskläder och drog på mig ett par skor och gick ut en vända. Det hade kommit mycket snö nu under natten, så det åkte ner skor i mina sneakers. Efter en stund av att bara stå där ute, i min mysiga OnePiece, så började solen skina lite. Samtidigt så öppnades bussdörren, och ut kom Alfredo. ''Är du vaken? Klockan är ju 4?'' sa han förvånat, ''You know me.. Nej, men jag kunde inte sova, så jag gick ut för att rensa tankarna lite, och påbörja en ny, och bra dag'' sa jag och log. Alfredo bara skrattade och ställde sig brevid mig vid kravallstaketet, ''Är det nått du vill prata om?'' sa han och kollade på mig, jag kollade snabbt på honom, men tittade sen bort, mot arenan. ''Nej. Inte precis'', svarade jag kort, ''Killproblem?'', han gav sig verkligen aldrig när han var nyfiken. ''Ja, typ.. Och jag vet inte vad jag ska göra åt det heller.'', ''Vem är det som det har strulat till sig med?'' frågade han sen. ''Alltså.. Detta är verkligen jätte jobbigt för mig att prata om.'', ''Jag finns alltid här Nicole, det vet du! Du är som en lillasyster för mig, och jag sviker inte dig!'' sa Alfredo sen och kramade om mig. ''Tack Alfredo, du är som en storebror för mig med!'' sa jag och kramade om honom tillbaka.

Efter en stund när vi stått där ute och pratat, så gick vi in. Mina fötter var iskalla, så jag gick försiktigt och la mig i min säng igen. Jag la mig och kollade på Justin. Sen märkte jag att han låg och kisade så jag kastade en kudde på honom, ''Vad var det bra för nudå?'' sa han och skrattade, ''Du får inte creepa på mig, det är läskigt'' sa jag och la mig ner under täcket. ''Hur är det?'' frågade Justin och la sig på sidan och lutade sig mot sin hand. ''Bra, fryser om fötterna bara, hur är det själv?'', ''Säker att allt är bra? Du ser ledsen ut. Och det är bra.'', fan, nu skulle han med börja. ''Jag är helt säker, jag hade sagt vad det var annars.'' försäkrade jag.
Justin vände sig om och kollade upp i taket. ''Hur tycker du det är att bo på en buss? Att inte gå i en riktig skola och sånt?'' frågade han sen helt plötsligt, ''Det känns skumt typ. Men det är riktigt skönt att sova när bussen åker. Men det är jobbigt att inte gå i en riktig skola. För det måste ju kännas annorlundare. Och att inte kunna skaffa vänner och sånt. Men jag har ju blivit van. Vad tycker du själv?'', ''Tja.. Jag tycker som dig.'' sa han och log. ''Vänta va? Va sa du?'' sa jag och skrattade ivrigt, i hopp om att han sa, Tja.. Jag tycker om dig, ''Haha, jag sa, tja.. Jag tycker som dig'' sa han sen. Då skrattade jag till och suckade lite. Justin tittade konfunderande på mig. ''Vad drömde du inatt då?'' sa han och log så där gulligt. Jag började rodna och tittade bort. ''Vadå, drömde du nått pinsamt?'' sa han sen och lät nyfiken. Jag tittade på han, och tog ett djupt andetag, ''Jag drömde om oss 2,'' sa jag och började le och la kudden över ansiktet, ''Awwww, vad drömde du då om oss?'' frågade han gulligt, ''Strunta du i det,'' sa jag och började skratta, ''Awww, du drömde nått sött om oss. Du drömde säkert att vi var tillsammans'' sa han och började skratta. Jag började kolla seriöst på han och han fattade att jag hade drömt det. Han gjorde en pussmun mot mig, och jag fångade den.

Jag myste mig in i täcket, men märkte sen att det var omöjligt att somna igen. Jag reste mig upp och drog på mig min OnePiece igen, som hade torkat lite smått nere vid fötterna. Jag gick in till soffan och tv:n, och påvägen ut från där jag och Justin sover, så såg jag att Justin låg och smsade, med Selena.Nicole gick upp från sin säng, och ut till tv:n. Jag fick en känsla av att hon kollade på min mobil med.
Jag låg och smsade med Selena. Hon åkte på sin tour igår. Vi fick ju hålla kontakten på nått sätt.
Jag kollade på klockan, den hade blivit halv 6, och jag orkade inte ligga och slöa längre. Jag gick in mot soffan och tv:n där Nicole var, och när jag kom dit, såg jag att hon låg och sov på soffan. Tv:n var igång, så jag gick fram till den och stängde den, och sen tog jag en filt och la över henne. Jag smekte henne på kinden, och flyttade en hårslinga som låg på hennes ansikte bakom örat. ''Vad gör du?'' hörde jag en röst säga och jag hoppade till, när jag vände mig om, så stor Scooter där med en kopp kaffe i handen och en seriös blick, ''Stängde tv:n, och la en filt över Nicole, vadådå?'' frågade jag nervöst, ''Nej, det såg ut som du gjorde nått annat.'' sa han och hans blick mjuknade.
Jag gick och tog en kopp med varm choklad mjölk och satte mig vid bordet där Scooter satt och läste en tidning. ''Taggad för ikväll då?'' frågade han och kollade upp över tidningen, ''Jadå, det är klart. Ska bli skönt att stå på scen igen, känns som åratal sen,'' sa jag och skrattade och drack lite av choklad mjölken. ''Du har varit ifrån scenen i 2 dagar, för att du skulle kunna vila och umgås lite med vänner och sånt, och du tycker redan det känns som åratal sen? Du är en riktig stjärna du.'' sa Scooter och skrattade.

Klockan hade nu blivit halv 8 på morgonen och alla hade börjat stiga upp. Alfredo och Ryan kom gåendes och skrattade. ''Vad skrattar ni åt?'' frågade jag och log, ''Det var nån som gick förbi där ute, med byxorna uppe vid bröstkorgen'' sa dom och skrattade igen. ''Äsch, va tysta för helsike'', hörde vi Nicole gnälla, ''Stig upp med dig istället'' sa Scooter , ''Äsch, tyst med dig gubbe.'' sa Nicole och skrattade. ''Ursäkta vad sa du? Jag tror det är någon som behöver ut och bli slängd i snön nu'' sa Scooter och gick bort mot Nicole, drog filten av henne och tog upp henne i famnen. Han gick ut från bussen och alla följde med. Det fanns en stor snö hög, som var rättså djup med, ''Du skulle bara våga!'' sa Nicole nervöst, ''Watch me,'' sa Scooter och kastade henne ner i snö högen. Så där satt nu Nicole, i bara trosor och ett linne. ''HYYYYYYYYYYYYYYYYYY, FAN TA DIG. JÄVLA...'' mer han hon inte säg innan Carin kom in i bilden, ''Scooter, vad har du gjort?! Och Nicole, behärska dig. Tänk på språket.'', ''Tror du jag bryr mig om språket när min pappa kastar mig i snön. Nej fyfan. Nu är det hans fel att jag kommer få lunginflamation.'' sa Nicole surt, och reste dig upp och tog handuken som Pattie kom med.

Väl inne i bussen igen, så tog Nicole en varm dusch, och vi andra satt och snackade om hur bra showen skulle bli ikväll. Allt skulle bli helt underbart.
Jag gick in till min säng, och tog upp min mobil, jag hade inte fått nått svar från Selena än. Istället såg jag hur Nicoles mobil vibrerade på täcket. Precis när jag skulle ta den och kolla, så kommer Nicole in till sängen med vått hår och ett par baseboll shorts på sig och ett linne. Hon började föna det och sen satte hon upp det i en toffs.''Hej, har du ätit glosoppa?'' sa hon och blinkade, ''Nej, det har jag inte.. Jag tittar bara på min vackra och söta bästavän.'' sa jag och log. Fast jag ångrade snabbt det jag sa.  Jag vill inte att hon ska fatta att jag gillar henne, för fan vad pinsamt om hon inte gillar mig. ''Awww, sötnos då.'' sa hon och kramade om mig. Sen satte hon sig på sin säng och tog upp mobilen. ''Vem är det från?'' frågade jag nyfiket, ''Madison'', svarade hon kort, och jag såg att hon ljög. ''Det är fult att ljuga. Seriöst, vem är det?'' frågade jag lite irriterat, ''Chris, han vill komma hit idag igen.. Men jag sa att det inte gick för vi hade fullt upp.'' sa hon med ett flin. ''Haha, du är ju för go du.'' Sen kom jag och tänka på gårdagen. Det med Christian och Nicole. ''Ni är på g va?'' frågade jag lite försiktigt. ''Alltså, typ. Egentligen vet jag inte vad jag vill. Det känns så konstigt mellan oss. Ändan sen den gången som vi blev ovänner, så har allt känts skumt. Så jag funderar på att, göra slut, om du fattar. Alltså, så vi bara ska vara vänner.'' sa hon ledsamt. ''Vad bråkade ni om den gången?'' frågade jag, ''Han hade träffat nån annan tjej i några veckor typ, och jag blev väl lite avensjuk och överreagerade. Men sen gjorde han allt för att göra mig sur. För han lovade mig att aldrig träffa den tjejen igen. Så ja.'' jag hörde hur hennes röst svek henne och jag såg hur det rann en tår ner för hennes kind. Jag satte mig brevid henne och torkade bort hennes tårar och kramade om henne. ''Vet du hur det känns, att se den man älskar, vara med någon annan?'' frågade hon med gråten i halsen. ''Ja, det vet jag. Och det gör ont, så sjukt ont.'' sa jag, men det enda Nicole inte visste, var att det var henne jag såg. Det var henne jag älskade.


My Teenage Life -Chapter 2- No.

När vi hade kommit in i staden, så gick Kenny och dom andra livvakterna nära oss för att det inte skulle bli några överfall eller nått.
Vi gick runt i affärer och snackade med fans och allt möjligt. Vi hade riktigt kul. ''Jag måste dra nu buds.. Men vi hörs sen!'' sa Ryan och kramade om oss, och sen stack han. ''Vi sticker hem nu.. Det börjar bli drygt att gå runt i samma affärer hela tiden nu, och det snöar igen. Jag vill inte att det ska vara snöstorm när vi ska ut till bilen'' gnällde Nicole, ''Jajajajajajajaja, sluta gnäll nu. Du ville ju att det skulle snöa?'' sa Kenny och började skratta när vi var påväg till bilen. ''Ja, för att jag skulle kunna få pengarna av Alfredo.. Sen tänkte jag att snön kunde smälta igen'' sa hon och suckade.

När vi gick iväg till bilen, så var det massor med is på vägen. Nicole och Selena stannade och åkte runt på den lilla fläcken. Till sist hörde vi bara ett rop ''AAAAJJJ''. Vi kollade ut genom bilfönstret och där låg både Nicole och Selena på marken och skrattade. Dom reste sig upp, och hoppade in i bilen dom med.
Påvägen hem, så kollade jag bak i backspegelen då och då. Och varje gång, satt Nicole och Christian och tisslade och tasslade. Dom måste vara på g..

När vi kom fram till biuussen igen, så sprang Nicole in först, och satte sig i soffan och inte långt efter så kom även Selena. Jag och Christian gick tillsammans in. ''Säkert att du inte gillar någon?'' frågade jag igen, och nu tror jag han fattade vad jag menade. ''Du undrar alltså.. Om jag gillar Nicole? Right?'' sa han irriterat, ''Well.. Alltså. Ja.. Okej, ja det gör jag.'' sa jag sen, ''Aa, men det kan jag svara på direkt. Nej, jag gillar inte Nicole.'' sa han surt och sen gick han in. Hoppas han inte blev siggi nu bara.
Väl inne i bussen, så började alla snacka och sånt. Och vi hade det riktigt trevligt. Christian satt inte alls nära Nicole denna gången.

''Ja, och så är ju Christian och Nicole tillsammans med nu.'' hörde jag Scooter säga. Jag förstod inte riktigt vad som precis hade hänt, tills jag tittade upp på Justin. Han min var obeskrivlig.
Jag ställde mig upp och sprang ut från bussen. Jag sprang så långt jag kunde. Jag hörde hur dom andra från bussen skrek efter mig. Men jag sprang bara.
Jag kan inte fatta det, min egna PAPPA, som lovade att inte säga något om det, sa att vi var tillsammans. Fast vi var ju inte ens tillsammans. Vi var ju bara på g. Men ändå. Min EGNA PAPPA!?.

Jag satte mig på en bänk, som var utanför arenan, som Justin skulle ha konsert i imorgon. Jag tänkte på hur det var att faktist vara så stor som han är. Att behöva ha, nästan hela jordens befolkning som älskar honom. Jag tror aldrig jag hade klarat av att ha en sån press på mig.

Efter ett tag, när jag hade suttit där på bänken och bara tänk, och fällt några tårar. Så hörde jag fotsteg vid sidan om mig och när jag kollade upp, så stog Justin där. Han hade en orolig blick men samtidigt så varm.
''Hur är det?'' frågade han samtidigt som han satte sig på bänken. ''Dåligt.'' sa jag, och jag kunde inte rå för att släppa en tår ner för kinden. ''Kolla på mig'' sa Justin sen. Jag tittade upp försiktigt, han torkade bort mina tårar, ''Varför berättade du inget innan?'' frågade han och kollade mig djupt i ögonen. ''Jag var väl rädd, att du skulle bli sur. Inte för jag vet varför. Och jag är ledsen Justin, att jag inte berättade.. Du är min bästavän, och jag berättar allt för dig. Så förlåt.'' sa jag och började gråta ännu mer. Justin kom och satte sig brevid mig och kramade om mig. Jag älskade att känna hans värme, att känna hans andetag, och att höra hans hjörta dunka. ''Varför dunkar ditt hjärta så snabbt?'' frågade jag sen, ''Det dunkar så snabbt, för att jag är med en jag tycker om, en jag tycker om väldigt mycket.'' Jag kolldade upp på Justin, och han flashade sådär lugnt med sitt leénde. ''Tycker.. Du om mig? Alltså.. Mer än som, vän?'' frågade jag chockat, ''Aa, det gör jag. Men du har ju Christian,'' sa han och kollade bort mot bussen. ''Justin sluta.. Det jag och Christian har är inget speciellt. Det känns inte ens som om han tycker om mig, det känns bara som han vill få mig i säng.'' sa jag och ryckte i Justins axel.
Han vände huvudet mot mig, och kollade mig djupt in i ögonen. Jag kände hur han kom närmare, och hur hans andetag nuddade mina läppar, och just när han skulle kyssa mig, så skriker Ryan, ''AWW C'MON, VI HAR LETAT ÖVERALLT EFTER ER!''.
Justin tittade på mig lugnt, och jag besvarade hans leénde med ett leénde själv.

Jag och Justin reste på oss från den där bänken och gick tillsammans bort till Ryan som stog och, hoppade. ''Varför hoppar du?!'' frågade jag och skratta, ''För att ni ska bli på bättre humör. Christian har åkt förresten,'' jag kollade ner i marken och tog upp tummen och drog bort en tår. ''Gråter du?'' frågade Ryan sen, ''Nej.. Jag fick nått i ögat, typ.. Tror jag''. Jag kollade på Justin, och han log bara.

När vi kom fram till bussen, kom både Carin, Scooter och Pattie utflygandes och kramade om oss båda, ''VAR HAR NI VARIT?! FÖRSTÅR NI INTE HUR OROLIGA VI VAR?!'' skrek dom i kör. ''Ta det lugnt mamma, och pappa. Vi behövde prata.. No biggie,'' sa jag och gick förbi dom in i bussen. Jag gick direkt till sängs och la mig ner. Det var skönt att sträcka ut sig.

Klockan hade du blivit halv 3 på natten. Alla sov. Selena hade tagit flyget till vart hon nu skulle.
Jag låg och kollade upp i taket. Det var bara jag och Justin som sov i denna delen av bussen. Sen vände jag mig om, och kollade mot Justins säng. Han låg där och små snarka. Jag satt och tittade på honom, i iallafall 10 minuter. ''Ser du nått du gillar?'' frågade sen Justin, och jag hoppade till, ''Jag trodde du sov?'', sa jag, ''Jag trodde du med sov. Men sen såg jag dina ögon skimra, så då tänkte jag. Hon är vaken'' sa han och skrattade lite.

Han ställde sig upp, och gick över till mig säng. Han hade bar överdel och ett par baseball shorts på sig. Han satte sig ner på min säng kant, och sen slängde han upp fötterna med så han satt i skräddar ställning. ''Hej'' sa han gulligt. Han förflyttade sig ännu en gång, och denn gången, så han låg brevid mig. ''Du vet.. Du är riktigt söt Nicole. Och när jag säger riktigt söt, så menar jag, riktigt riktigt söt!'', ''Naw, du är så sjukt gullig Justin. Och.. Du är söt du med!'' sa jag och log.

Justin tände en liten lampa, så vi såg varann.
Han drog på sig mitt täcke, och hans arm slank runt mig. Han drog mig närmre honom, ''Är detta okej för dig?'' frågade han sen osäkert och släppte taget lite. ''Det är helt okej'' sa jag och kramade om honom. Att får känna hans bara överkropp var något jag fick rysningar av. Han var så varm.
Justin tog upp mitt ansikte, så jag tittade mot honom, och sen, kysste han mig.My Teenage Life -Chapter 1- Jealous

På morgonen vaknade jag av att det var massa skrik och annat. Jag tittade ut genom det lilla fönstret från bussen och såg massor med fans och Justin. Wie. Jag får aldrig sova länge på morgonen.

Precis när jag satte mig upp i sängen så kom Pattie, ''Scooter sa att du skulle stiga upp nu'', ''Haha, jag kan ju inte sova längre eftersom det är tjejer som skriker utanför fönstret, så varför ska jag ligga här och slöa?'' sa jag och suckade.
Jag drog på mig mina joggingbyxor och ett linne och sen gick jag in till det lilla köket. ''Godmorgon sömntuta'' sa Alfredo, ''Klaffen på dig. Jag är tonåring, man brukar tycka om att sova då. MEN, jag får inte sova, för det är massa tjejer utanför mitt fönster som skriker. Najs va?'' sa jag surt och dom bara skrattade. Jag himlade med ögonen och satte i mina lurar i öronen, så kom Love You Like A Love Song med Selena. ''I-I Love you like a love song baby, I- I Love you like a love song baby, I-I love you like a love song baby.. And I keep hittin' repeat-peat-peat-peat-peat'' sjöng jag. Sen tog jag en macka och ett glas juice och gick ut och åt det. Sen såg jag Justin komma springandes. ''SPRING IN!!'' skrek han, ''Va?'' frågade jag men sen fattade jag vad han menade. Det kom en hel torped med tjejer springandes bakom honom. Jag öppnade buss dörren och vänta på Justin. När han hade hoppat in så gick jag in lite snabbt och stängde dörren. ''Du är galen'' sa jag och skrattade.


Jag och Justin gick in och satte oss i soffan och jag fick äta upp min frukost. ''Du vet att din tjejer förstörde min morgon. Jag har inte fått sova ut på typ, ett halvår?! Okej, där överdrev jag kanske lite.. Men seriöst. Varför måste ni stå under mitt fönster?'' sa jag och gjorde en sur min, ''HAHAHA Scooter säger att vi ska stå där, mest för att du ska vakna tidigare. Inte mitt fel'' sa Justin och skrattade. Just då kom Scooter in också. ''Godmorgon gumman, sovit gott?'' sa han och skulle precis krama mig när jag knuffade honom. Jag ställde glaset på bänken och gick in och la mig i min säng igen. Sen hörde jag honom säga, ''Vad har det tagit åt henne? Varför är hon så sur nudå?'' och sen hörde jag Justin säga ''Jo, jag berättade det med att vi skulle stå under hennes fönster när jag skriver autografer och sånt, och jag antar att hon blev lite sur för det''.  Då suckade bara Scooter.

Efter en stund kom Carin in till mig, ''Gumman, hur är det?'' sa hon och klappade mig på kinden, ''Dåligt. Jag kommer aldrig få ha ett riktigt tonårs liv. Jag har fan aldrig gått på en riktig skola, och jag har aldrig haft chansen till att skaffa vänner. Det är fan helt sjukt. Mamma, vad ska jag göra?'' sa jag och kramade om henne. ''Du har oss, och du har ju Madison. Det är bättre att ha en riktig vän, en flera falska! Och du har ju oss. Hela crewet. Dom är också din familj. Så, du kommer vänja dig'' sa hon och pussade mig på pannan.

Jag och Carin gick in till köket igen, och jag sa förlåt till Scooter och sen kramade jag honom, ''Awwww'' hörde jag från Justin som satt bakom Scooter. ''Tyst med dig. Gå och gör nått vettigt istället'' sa jag och räckte ut tungan till honom. ''Tyst med dig själv'' sa han och gjorde en sur min.

Jag gick in till min säng igen och drog fram ett par jeans, ett linne och en kofta. När jag hade tagit på mig det så gick jag tillbaka, och där stog helt plötsligt Selena också. ''HEEEEEEJ SELENA!!!'' skrek jag och kramade om henne. ''HEEEJ NICOLE!'' skrattade hon fram och kramade om mig med. Hon var egentligen här för att umgås med Justin, men eftersom jag inte hade träffat henne på länge, så hade vi mycket att prata om. Hon var också en av dom få vänner som jag hade, som jag verkligen kunde lita på. Efter en stund när jag och Selena hade pratat, så kom Justin och satte sig mellan oss i soffan. ''Det såg ut som det fanns plats här, så jag sätter mig här'' sa han och log ironiskt. ''HA-HA, roligt Justin, väldigt roligt.'' sa jag och himlade med ögonen. Han tittade på mig och blinkade och sen tittade han på Selena och kysste henne, ''Awwww.. Tyckte bara jag behövde lägga till det.'' sa jag och reste mig upp och gick. ''MEN VAAAAAF-'' men han hann inte säga mer innan Pattie började ''Justin, tänk på språket.'' han suckade bara.

Jag gick där ifrån, mest eftersom jag tyckte dom skulle få slippa mitt gaggande. Jag gick ut från bussen och gick en runda på området och kollade runt och sånt. Sen kände jag att det vibrerade i min ficka. Jag tog upp telefonen och och kollade på skärmen, det var från Christian.

*Heyy sötnos ;). Jag kom precis fram till parkeringen, möt mig där? :). pussss <3.*

Jag knappade snabbt in ett svar

*Hey söt :). Är påväg nu :). puss <3.*

Jag snabbade mig bort till parkeringen och såg att Christian stog där. Jag vinkade på han och han kom gåendes mot mig. ''Hej'' sa jag och log, ''Hej du, det var länge sen'' sa han och kramade mig, ''För länge sen''. Jag tittade honom in i ögonen, dom var lika vackra som innan. Precis när han skulle kyssa mig så kom Justin ut springandes. ''CHRISTIAAAAAAN!!'' skrek han och kramade om honom. ''Yo Justin, hur är det?'', ''Det är bara bra, hur är det själv?'', ''Sjukt bra, har saknat er alla!'', sen klämde jag mig in i samtalet igen, ''Var är Caitlin?'', ''Eh, jo.. Mm.. Hon är.. Med sin kille i Atlanta. Han har typ precis kommit hem från sjukhuset, så hon ville vara lite med honom.'' då kollade jag på Justin, och han såg helt, förstörd ut. Jag fattar ju att han saknade Caitlin eftersom dom var vänner. Men när Christian sa ''med sin kille'' så såg det ut som Justin skulle trilla ihop och gråta. Men han gjorde inte det, som tur var. Men jag tror han blev besviken.

Justin visste inte att jag och Christian var på g, och egentligen vill jag inte att han ska få reda på det heller. Jag hade berättat det för Carin och Scooter, och jag vet ju att dom inte skulle säg nått. Eller jag hoppas att dom inte säger det till nån.

Efter vi hade våran lilla pratstund utomhus, så gick vi in allt eftersom det började små snöa. Och just då kom jag på att jag och Alfredo hade slagit vad om att det inte skulle börja snöa förräns i december, och det var november nu. Så nu skulle jag ha mina 100 spenn.

Precis när jag kom innanför buss dörren, så skrek jag ''DET SNÖAR.. ALFREDO, HIT MED PENGARNA'' och skrattade sen. Scooter tittade på mig med en sträng blick när jag tog pengarna av Alfredo som satt med en sur min vid bordet nu. ''Jaha, vad var detta om nudå?'' frågade Scooter sen, ''Alfredo sa att det inte skulle börja snöa förräns i december, med det är mitten på november nu, så jag skulle få mina pengar av han nu. Inget att oroa sig för pappa.'' sa jag och log, sen vände jag mig mot Alfredo och kramade om honom. ''Du vinner nog, kanske nästa gång'' sa jag och skrattade och han slog mig bara på armen.

Efter en stund av pratande vid soffan och tv:n, så kom var det nån som kom in genom buss dörren, ''10 spen på att det är Ryan'' sa Justin, sen hörde vi, ''AWW C'MON'', ''Yup, det är Ryan.. Vem ger mig 10 spenn nudå?'' sa han och kollade på mig, som hade 10 kronor i handen. Jag kastade de på honom och knuffade till honom och han bara log.
Äntligen har Christian kommit hit! Trist bara att Caitlin inte kunde komma, har saknat henne jätte mycket. Men det är ju bara tur att Christian har kommit. ''Christian, ska vi lira ite fifa?'' frågade jag när vi hade snackat en stund. ''Sure, men bara så du vet, så kommer jag piska skitarna ur dig'' sa Christian och skrattade. ''Christian, jag vet att jag inte är din mamma, men tänk på språket'' sa Pattie sen och så började alla skratta. ''Förlåt, jag ska tänka på det i fortsättningen'' sa Christian och skrattade.

Christian hade fel med att han skulle piska mig i detta, för jag vann varje match mot honom tills han blev sur och inte ville spela mer. Han skyllde på att han fick ont i händerna. Istället gick han och satte sig mellan Nicole och Selena, som en än gång blev avbrutna i sitt snack och blev halvt sura. Men en sak jag tyckte var skumt, han satt så nära Nicole. Läskigt nära. Precis som om dom.. Var på g? ''JUSTIN?!?! ÄR DU DÖD ELLER?'' skrek Nicole. ''Va? Vad är det?'' frågade jag, ''Jag har kallat på dig i ungefär 5 minuter.. I vilken värld svävade du i?'', ''HAHA, jag bara drömde mig bort förstår du'' sa jag och blinkade mot henne. Hon bara skrattade och knuffade till mig och sen gick hon ut. Christian kom tätt bakom henne  och då började jag fundera igen, tills Selena kom och kysste mig. ''Ska vi gå ut med dom andra?'' sa hon och log, ''Aa, vi gör det''. Så gick vi med ut.

När vi kom ut, så ringde min mobil, det stog *SwagRyan* på skärmen. Bäst att svara. ''Justin'', sa jag, ''Det är Ryan. Wadup man?'', ''Jodå, det är bra. Själv med?'' , ''Jadå.. Är i L.A nu, om du ville veta.'', ''Fett man! Jag ringer dig, vi ska in till staden nu.. Men vi kan mötas upp där?'' sa jag sen, ''Låter bra, chiao''.

Jag blev helt plötsligt på jätte bra humör igen. Jag vände mig mot Selena och kysste henne och sen tog jag hennes hand och vi gick till bilen. Jag rullade ner rutan när vi rullade förbi Nicole och Christian, ''Ska ni med in till staden? Ryan är där''. Jag såg hut Nicoles blick lös upp och hon öppnade upp bakdörren och hoppade in. ''Eey Selena, du får hoppa bak nu'' sa Christian och log. Selena suckade och himlade med ögonen, med blev på lika bra humör som hon var på innan när hon satte sig bak hos Nicole. Dom började babbla en massa där bak, och jag och Christian började snacka här framme. ''Så, har du nån tjej?'' frågade jag bara för att få reda på om Nicole och han var på g, ''Nope, i'm singel and ready to mingel'' sa han. ''Gillar du ingen heller?'', ''Nej, det gör jag inte''. När han sa det, så kollade jag bak i baksätet och kollade på Nicole. Det såg ut som hon blev sårad. '

När vi kom fram till en parkering, så hoppade vi ut. Kenny kom i en annan bil bakom oss och nu gick han med oss istället. Vi mötte Ryan när han gick ut från en tatuerare. ''Yo Ryan!'' halvskrek jag och kramade om han, sen gick han till Selena och kramade om henne lite, sen till Christian, och sen till Nicole. Han kramade om henne och det såg även ut som om han viskade henne nått. Nu kom jag på mig själv.. Med att vara svartsjuk.

______________________________________________________________________________Chill chill chill :D.
Nu är det första kapitlet uppe. yup yup..
Säg vad ni tycker om det, och ge mig ideér :D.


Här får ni ett litet ''smak prov'' på den nya :).

Den nya novellen, ska heta ''My Teenage Life''.

Och den kommer handla om det här:

Jag heter Nicole Braun och jag är 15. Min mamma heter Carin Braun och pappa heter Scooter Braun och han är manager till självaste Justin Bieber. Varje tjejs stora dröm är att få vara tillsammans, eller vara bästavän med han. Jag har en av dom egenskaperna, jag är bästavän med honom.
Så ja, mitt liv är rättså komplicerat. Jag älskar Justin, han är en stor förebild till mig, och jag är en stor Belieber. Den ända skillnaden med mig och andra Beliebers är det faktum att jag faktist känner Justin. Jag är kär i honom precis som nästan alla tonårstjejer. Men jag kan inte visa det för honom. Det skulle kännas så skumt att bli tillsammans med den som min egna pappa är manager till.
Och jag skulle ändå inte kunna bli tillsammans med honom eftersom han har ju Selena.
Både Selena och Justin är egentligen som syskon till mig, och jag älskar dom båda två. Folk säger alltid att Selena inte bryr sig om sina fans, det gör hon. Hon ligger och nästan gråter varje natt för att hon är så lycklig och stolt över sina fans som gör allt detta för henne.

Vidare till nästa sak nu.. Jag är inte som alla andra tonårstjejer. Jag går inte i vanlig skola. Jag har aldrig fått uppleva att gå i en riktig skola eftersom jag har varit hemskolad hela livet. Eller, inte hela livet, men sen jag var så gammal så jag skulle börja skolan. Livet rullar på för mig, som för alla andra. Jag blir äldre och allt sånt.
Men sen till den jobbigaste punkten. Jag är hemskolad, så jag har knappt några vänner. Jag har typ 5 stycken, men det är bara en av dom som jag kan berätta exakt allt för. Hon heter Madison. Hon är också så galen i Justin, fast hon är ju inte hyper när hon träffar honom.
Även fast jag är bästavän med min tonårskärlek, så är mitt liv inte enkelt. Jag mår dåligt, jag har problem. Jag är en människa.


_____________________________________________________________________________________


Dock så kommer det vara mer som händer och drama osv :). Och hon som kommer vara Nicole, kommer vara bilder på Jasmine V :). Hoppas ni kommer gilla det :).

Stay Tuned! :).


(Jag håller på med den nya designen nu :'3).

Suprise!

Det blir inget nytt kapitel av ''Grown Ups''.
Jag kommer börja på en helt ny, nu.. Idag!

För, om jag ska vara ärlig, så tycker jag att den, ''Grown Ups'' Är riktigt tråkig, och aa..
Bli inte sura, snälla? :').

Jag ska även göra en ny design. Jag håller på med den just nu, men ps segar x'D.

Men ja, hoppas ni kommer tycka om den :).

Grown Ups - Chapter 2 ~Life's still hard~

Nöjda gick jag och Justin ut från studion hand i hand. Kenny gick bakom oss hela tiden fram till bilen. ''Var nu försiktiga ungdomar, paparazzisarna kan hoppa fram framför bilen när som.'' sa han och klappade Justin och mig på axeln.

Kenny hjälpte oss ut från parkeringen och så vi kom fram för paparazzisarna.
Vi körde hemmåt och lyssnade på radion. Selenas gamla låt ''Bang bang bang'' kom upp, och jag sängte ljudet. Dels för att jag tycker att den är olämplig att ha på radion, eftersom den kan misstolkas, och för att jag tycker att den är om Justin. Även fast den inte är det, så känns det som det. Men den är ju gammal ändå.
Jag kom på mig själv med att vara avundsjuk av något som inte äns längre existerar. Men det var ändå så jobbigt.

Ibland på galor och sånt, så är Selena där med. Och när hon säger hej och kramar om Justin, så är det inte en vän kram, det ser mer ut som en kärleks kram. Och jag vill ju inte berätta för Justin heller att jag är avundsjuk, för då blir han arg, sur, ledsen och besviken.
Men det är ju jobbigt för mig. Även fast jag har börjat prata med Selena, och hon är faktist riktigt snäll, och jag skäms för allt jag har sagt om henne och sånt.

Efter en stund så väckte Justin mig från mina tankar. ''Vad tänker du på älskling?'' sa han och tittade lite halvt oroligt på mig, ''Inget speciellt'' sa jag och log.

Vi körde in på uppfarten till Justins hus. Justin körde in bilen och garaget och sen gick vi hand i hand in i huset.
När vi hade kommit innanför hallen, så tog vi av oss våra jackor och skor. Sen gick vi in i köket. Där satt min mamma och pappa. ''MAMMA OCH PAPPA!!'' skrek jag och attackerade dom med kramar. ''Vad gör ni här?'' sa jag och nästan grät lite, ''Vi tänkte att nu när vi har vägarna förbi, så kan vi ju kika inom'', vi satt och pratade en stund och sen gick jag in till tv:n.

Det var så att mamma och pappa hade flyttat från L.A och till Ohio. Ja, ni hörde rätt, Ohio. Det var där som Lina och Carlos fick flytta med innan. Men till samtals ämnet igen, mamma och pappa flyttade till Ohio, för dom trodde att jag tyckte det var jobbigt med föräldrar i hälarna hela tiden. Det tyckte jag med, men efter ett tag när dom hade flyttat, så grät jag jätte mycket eftersom jag saknade dom.

Jag sappade runt på kanalerna och såg att Smallville gick, så jag tänkte, why not? Efter en stund kom Justin och satte sig på mina lår. ''Och vad vill du?'' frågade jag halv surt men blinkade, ''Det är ju Smallville marathon, då kan man inte sitta i köket förstår du väl?'' sa han och kysste mig.

Jag satte mig upp i soffan och satte mig tätt intill Justin och han la armen om mig. Jag somnade nästan men Justin knuffade till mig hela tiden när det hände nått som han tyckte var häftigt, så sa han så varje gång ''SÅG DU DET?!'' och sen kollade han på mig och och bar om ursäkt för att han väckte mig.
Tillslut blev jag lite sur, och gick upp och la mig istället.

Efter en stund så klampade någon in i rummet och jag halv kisade och mötte Justins allvarliga blick. ''Jag tror du borde komma ner nu..'' sa han allvarligt. ''Kolla på mig Justin'' sa jag och han kollade på mig igen ''Vad har hänt? Du är ju helt röd i ögonen'', ''Vi tar det när vi kommer ner'' sa han och tog min hand.

Jag blev jätte orolig, och när vi gick ner, så möttes jag av en stor kram. Jag hann inte se vem det var.
''JOHANNA, FAN VAD JAG HAR SAKNAT DIG!'' skrek Christian. Jag kollade nu på Justin, och han hade bara skojat med mig. ''Din jävel Justin'' sa jag och räckte fuck you mot honom och sen kramade jag Christian en lång stund. Och resten av allt folket som just nu stog i våran hall. Dom ända som fattades nu, enligt mig, var Lina och Carlos.


Linas  perspektiv:


Väl från repetitionen kollade jag på klockan. Klockan hade blivit 5 på eftermiddagen, vi skulle ha varit hos Johanna för en kvart sen. Samtidigt som jag började stressa med att plocka ihop grejerna, så ringde min telefon. Jag tog upp den och på skärmen stog det ''Justin''. Jag suckade lätt och klickade sen på grön lur, ''Aa, det är Lina'', ''Lina, var är ni? Johanna undrar nog'' sa han med en mjuk röst. ''Vi är påväg, repetitionen blev lite väl länge idag, förlåt. Men vi är påväg ut till bilen nu'' sa jag medans Carlos öppnade utgången, ''Okej, vi ses snart då. Och skynda er'', ''Ja Justin, vi snabbar oss''.

När vi hade suttit oss i bilen, så var det full fräs mot Justins hus.
Vi parkerade lite snyggt bakom alla andras bilar, eftersom alla andra redan hade kommit dit. Lite pinsamt att bara plinga på dörren då.
Vi gick fram till dörren, och den öppnades snabbt av Justin. ''Hej, ni snabbade er verkligen'' sa han och skrattade. ''Ja, du sa ju att vi skulle det'' sa jag sen.
Vi tog av oss skorna ocg gick in. Jag krockade med Johanna påvägen in till vardagsrummet. ''Halloj'' sa jag och började skratta, ''HEEEEEEEEEJ, fan vad jag har saknat dig kvinna!'' sa Johanna och kramade om mig.

Johanna gick in i köket och tog lite mer läsk, och sen kom hon in till vardagsrummet och vi satte oss och började snacka. Pattie kom in i vardagsrummet mest för att kolla så allt gick bra.

Efter runt 5 timmar, så åkte alla hem.
Jag och Carlos stannade i och försig i några minuter till och snackade lite om att vi snart skulle träffas och sånt. ''Ja, det tycker jag verkligen!'' sa Johanna och log stort.
Vi sa hejdå och gick ut och satte oss i bilen. När vi kom hem, så gick vi raka vägen till sängs, det skulle bli en stor dag imorgon också. En bra sådan med, eftersom vi skulle börja spela in.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

här är det andra kapitlet av Grown Ups.


Kommentera så blir jag glad :).RSS 2.0