Surt.

Inga kommentarer, inga nya kapitel.


Is this real love? - Chapter 21 -

En man och två barn. ''Pappa!'' utbrast Justin och gick fram och kramade honom. ''Tjena min grabb! Det var ett tag sen!'' sa hans pappa, ''Ja det var det. Jag, mamma och Miley skulle åka till Toronto om några dagar för att spendera lite tid med dig, Jazzy och Jaxo. Vad gör ni här nu?'' frågade Justin och kramade sina små syskon. ''Man ville ju träffa din tjej'' sa Justins pappa och gick mot mig. ''Jeremy, Justin pappa'' sa han och skakade min hand. ''Miley Miller. Justins tjej'' sa jag och skrattade.

Efter ett tag när vi hade suttit och pratat, så knackade det på dörren. Bruce reste sig upp och gick till dörren. ''Nämen hej Ryan. Vad gör du här?'' hörde jag honom säga, och jag vände huvudet snabbt till Justin, som redan hade ögonen på mig. ''Letar du efter Miley? Tja, jag ska se om hon är här. Hon och Justin gick ut innan.'' sa Bruce och backade lite. ''MILEY?'' ropade han, och jag kunde nästan inte hålla mig för skratt. Bruce gick sakta tillbaka till dörren, ''Tyvärr, hon är inte hemma nu. Inte Justin heller för den delen. Men kom tillbaka imorgon, så är dom hemma.'' sa han och stängde sen igen dörren. ''HAHAHAHA, han gick på det'' skrattade jag och dom andra små flinade. ''Varför sökte han dig?'' frågade Pattie och kollade på mig. ''Jag vet inte.. Eller, alltså nej. Jag vet inte'' sa jag osäkert och kollade på Justin. ''Jag är lite trött, så jag går och lägger mig. Godnatt'' sa jag och reste mig upp från soffan.

Väl inne i Justins rum, så satte jag mig på sängen och suckade. Jag saknade verkligen mina föräldrar, och Isak.
Jag gick bort till min väska och tog upp en lapp, med mammas telefon nummer. 'Komigen Miley, gör det nudå' tänkte jag för mig själv. Jag tog upp min telefon och slog in numret och klickade på 'RING'. ''Hallå det är Mary'' hörde jag mamma säg på andra sidan linjen. ''Hallå?'' sa hon en gång till, och jag suckade, ''Hej mamma.'' sa jag osäkert, ''Miley?'' sa hon strängt, men lite osäkert. ''Det är mitt namn.'' svarade jag, ''Var i hela friden är du? Och varför i helvete åkte du bara iväg? Du kunde sagt att du skulle åka någonstans. Isak frågar varje dag om du kommer hem snart.'' suckade hon och det lät som hon skulle bryta ihop. ''Jag kommer hem snart.. Om ungefär en månad kanske. Men jag stannar inte. Jag kommer typ i en vecka, sen åker jag igen.'' sa jag och kollade ut genom fönstret. ''Var är du?'' frågade hon sen med en lugn röst, ''I Canada, hos Bruce och Diane, med Justin, Pattie, Jeremy och Justins småsyskon.'' det blev tyst på andra sidan telefonen när jag hade svarat på hennes fråga. ''Så du är fortfarande med, honom?'' sa hon och suckade djupt. ''Ja, det är jag. Och jag är lycklig med honom. Men om du har något emot det, så kan du glömma att jag kommer hem och hälsar på. Och nämn inte ens att Mike är en så bra kille. För då kan det fan va.'' röt jag och la på.

Jag andades djupa andetag och försökte lugna mig, men det gick inte. ''Hej gumman, hur är det?'' kom Pattie in och frågade. ''Bra, bara bra'' sa jag tyst, men började gråta. ''shhh, ta det lugnt. Vem var det du pratade med?'' frågade hon och la armen om mig när vi satt på sängen. ''Mamma. Jag tänkte att jag skulle åka hem lite efter Justins semester, men är tveksam nu.'' sa jag osäkert. Pattie tittade på mig och log. ''Vet du? När jag frågade Justin, om han ville att jag skulle följa med honom på alla konserter och sånt, så var han inte ens osäker på ett svar, han sa ja direkt. Han ville inget hellre än att jag följde med, och jag blev så glad. Även fast vi bråkar och sånt ibland, så pratar vi ut med varandra och blir vänner igen. Och jag tror att det är precis vad du och din mamma också behöver. För din pappa känner väl inte så?'' frågade hon, och när jag tänkte efter, så hade hon rätt, ''Tack Pattie! Du är verkligen bäst! Att prata med, och allt!'' sa jag och kramade henne. ''Såååå.. Nu när vi ändå sitter här och pratar, varför sökte Ryan dig?'' frågade hon, ''Egentligen, så vet jag inte. Alltså, om det är det jag tror han är här för att prata med mig om, så är det då den kvällen när jag åkte iväg, och Justin åkte efter, och vi kom inte hem förräns på kvällen osv. Kommer du ihåg det?'' frågade jag och kollade försiktigt på Pattie. ''Ja? Men vad var det hsom hände då?'' frågade hon, och jag började berätta. ''Det var så, att jag och Justin började bråka, så blev jag sur. Åkte hem till huset i L.A, och packade lite av mina saker, och ringde till Ryan, och han kom och hämtade mig, och vi åkte hem till honom. På kvällen tittade vi på film, och jag ville ha en filt. Så sa han någonting, så kastade jag en kudde och filten på honom, sen kastade han det tillbaka på mig, så jag snubblade, och han snubblade över mig, så kysste han mig''. Pattie tittade häpet på mig, ''Så du tror att det var därför... Vänta lite, KYSSTE DIG?!'' formligen vrålade hon, och just då kom Justin in i rummet, ''Vad snackar ni om?'' frågade han. ''Om vad som hände den kvällen när du och Miley bråkade.'' sa Pattie och kollade besviket. ''Hur är det?'' frågade Miley och ställde sig upp brevid Pattie. ''Jag är besviken på Ryan.'' sa hon, och lämnade rummet.

''Berättade du allt?'' frågade Justin och kramade mig mjukt, ''Typ. Och så har jag pratat med mamma med''. Justin släppte greppet om mig, och kollade häpet på mig, ''Seriöst?'', ''Ja'' svarade jag. ''Men nu vill jag sova, så godnatt'' sa jag och kröp ner under täcket.Jag satte mig i fotöljen och bara kollade på Miley. Hon låg och andades mjukt och djupt. Så vacker hon är.
Min mobil lös upp och på skärmen stog det 'RyanBro'.  Jag klickade in på smset. ''Bro, är ni hemma än? behöver snacka. allt är bara ett missförstånd. call me/ ryan''. Pfft, glöm det. ''Kan du inte komma och lägga dig här brevid mig?'' jag kollade upp från mobilen och såg att Miley låg och kollade på mig. ''I'm coming lovely'' sa jag och blinkade. Jag drog av mig tröjan och la mig brevid henne. ''Jag älskar dig, du vet det va?'' sa hon medans hon la sitt huvud på mitt bröst. ''Jag älskar dig med, otroligt mycket!'' sa jag och smekte hennes huvud. ''Kan vi inte sova nu?'' frågade hon och tittade upp på mig. ''Visst, släck lampan bara'' sa jag och skrattade.

Nästa morgon vaknade jag av att Miley drog med sina fingrar på min mage. ''Godmorgon snarkis'' sa hon och flinade, ''Men vaaaaaa, jag villej u sova mer.'' sa jag och gjorde en ledsen min. ''Din mamma sa att vi skulle stiga upp nu, vi ska till Toronto idag tydligen'' sa hon och strök mitt hår bakåt. ''Idag? Redan?'' frågade jag häpet och satte mig upp. Jag sträckte på mig ochreste mig sen upp från sängen. ''Men ska inte du...'' mer hann jag inte säg innan jag såg att Miley hade krypit under täckte och lagt sig till rätta igen. ''Vi ska inte till Toronto idag va?'' frågade jag och tittade frågande på Miley, ''Jo, typ i eftermiddag'' sa hon och skrattade. Jag gick fram till sängen och drog av henne täcket och började kikla henne. ''VAFAN, SLUUUUUTA JUSTIN!!'' skrattade hon. Pep och skrattade gjorde hon också.

Vi gick in till köket och åt lite frukost. Pattie och mormor kom in i köket. ''Har ni sovit gott?'' frågade Pattie och mormor kollade misstänksamt på oss, ''Japps'' sa Miley och log, ''Ni gjorde inget annat inatt?'' frågade mormor. ''Inget annat än att vi sov?'' sa Miley och skrattade, men förstog sen att hon menade allvar, ''Seriöst, vi har inte gjort nått annat'' sa jag och log, ''Haha, jag skojar bara med er'' sa hon och skrattade.

Jag och Miley gick in på mitt rum och hon tog på sig andra kläder och tog sin mobil, och vi gick bort till dörren. ''Vi sticker ut lite. Vi har ringt Kenny, så han är typ utanför nu'' ropade jag och öppnade dörren.
Precis när vi steg ut från tomten så möttes vi av ett ansikte vi inte räknat med att träffa på...

Is this real love? - Chapter 20 -Jag kunde inte sova på hela tiden när vi satt på planet. Antingen så brummade det för högt, eller så var det något annat jag störde mig på. Men jag kände att jag behövde sova, men jag kunde bara inte. Jag tänkte hela tiden på, att jag bara åkte därifrån. Var det fel? ÅÅÅÅH, om bara alla tankar kunde försvinna, jag kunde tänka på dom imorgon istället. ''Hur är det?'' hörde jag en röst säg. Jag vände på huvudet och där satt Scooter brevid mig. ''Det är dåligt. Jag kan inte sova, och jag tänker för mycket.'' sa jag och började nästan gråta. ''Shh, gråt inte'' sa Scooter och kramade om mig. ''Förlåt. Men, jag bara känner att jag bara gör problem. Jag åkte till Ryan för att finna tröst, han kysser mig. ÅÅÅÅH, JAG BLIR GALEN.'' skrek jag och rusade upp och in på toan på planet.

''Vad är det som händer?'' hörde jag Justin säga, och sen hörde jag fotsteg mot toan. Han bankade lätt på dörren. ''Miley?'', ''Vad?'' röt jag, ''Öppna'' sa han mjukt. Jag ställde mig upp hastigt och kände hur allt började gunga och allting började snurra. Jag tog tag i handtaget, men handen gled av och jag trillade på golvet. ''MILEY'' hörde jag hur Justin skrek och bankade hårt, som om dörren skulle bankas in.


-

''Ska hon inte vakna snart?'' hörde jag en röst säg. Jag kisade försiktigt med ögonen, och kollade rätt upp på Justins ansikte. Mitt huvud låg i hans knä. ''Tjena snygging'' sa jag och log försiktigt. Han tittade ner på mig hastigt och kramade om mig. ''Fan vad du skrämdes. Alltså, fan.'' sa han och kramade om mig igen, ''Du får aldrig göra så igen, okej?'' sa han och kysste mig på pannan. ''Det är ju inget jag kan bestämma, högt blodtryck kommer ibland.. Eller okej, ganska ofta för min del, men ändå. Det är normalt hos tjejer! Så det är lugnt Justin!'' sa jag och smekte han på kinden, och han bara skrattade. ''Du skrämde Scooter också'' sa Justin sen. Jag satte mig upp försiktigt och reste mig sen upp, och allt gungade till, och jag greppade Justins hand en stund. Jag släppte den sen sakta, och gick till Scooter. Han ställde sig upp och kollade på mig, och jag kramade om honom, hårt. ''Tack för att du är så bäst. Det går verkligen att prata om allt med dig. Du är som en extra pappa till mig. För du är alltid där, och kommer alltid med så bra svar på frågor. Tack!'', och när jag kollade på honom, så fällde han en tår. ''Gråter du?'' frågade jag häpet, ''Ja vafan, det var fint sagt! Och jag har alltid velat ha en dotter.'' sa han och kramade mig en gång till. ''Awwww.. Say cheese!'' sa Alfredo och blixtrade med kameran. ''FREDOOOOO!!!'' skrek jag och hoppade över ett säte för att komma ifatt honom.
''Var snälla och sitt ner i sätena och koppla fast er. Vi ska gå ner för landning och vill inte att någon kommer till skada'' sa en flygvärdinna i microfon. Jag skyndade mig bort till Justin och satte mig brevid honom.
Landningen gick snabbt och vi var ute från planet inom 20 minuter.

Utanför planet så sträckte jag på mig och drog in massor av frisk luft. ''Skönt att stå på fast mark nu'' sa jag och skrattade.
Vi tog våar väskor och sprang bort till bilen där Justins mormor och morfar väntade. ''Justin och Pattie, vi har saknat er så mycket! Er med Scooter, Alfredo, Carin, Ryan och Kenny!'' sa hans mormor Diane. Jag stog där och kollade lite oskyldigt omkring mig. ''Nämen, Justin.. Har du tagit med en flicka?'' sa hans morfar Bruce. ''Ja.. Det här är min fina flickvän, Miley'' sa Justin och tog min hand. ''Nämen Miley.. Miley Miller? Nu ser man ju att det är du! Dig kommer man ihåg från när ni var små!'' skrockade Diane och kramade om mig lätt.
Jag, Justin och Pattie åkte till Bruce's och Dianes hus tillsammans med dem. ''Vart ska Scooter, Carin och Kenny?'' frågade jag nyfiket. ''Dem tar in på ett hotell. Sen åker Scooter och Carin vidare till Toronto. Vi ska med till Toronto och tittade ishockey med pappa, så får du träffa honom med. Och mina små syskon såklart'' sa Justin och tog min hand.''Aaaah, skönt att vara hemma'' utbrast jag när vi hade kommit fram. Miley tittade nyfiket på huset och log.
När vi steg in i huset så gick vi direkt in på mitt rum. ''Wow'' utbrast Miley när hon såg rummet. ''Vadå?'' sa jag och slängde mig på sängen. ''Alla hockey prylar, och det är så blått'' sa hon och log och la sig brevid mig.

http://www.bedroomdesigndecor.com/wp-content/uploads/2011/11/Justin-Bieber-Bedroom-Ideas-Justin-Bieber-Room-Decoration-ideas.jpg

''HAHA seriöst Justin? Affischer på dig själv? Skojar du med mig? Fan vilket ego du är'' sa hon och slängde en kudde på mig. ''Ja vafan, man måste ju beundra sig själv'' sa jag medans jag tog fram plånboken och öppnade den. ''Där är du'' sa jag och pekade på en liten bild på Miley. ''Har du en bild på mig, i din plånbok?'' sa hon och kollade på mig sådär bedårande. ''Japp, och den kommer stanna där föralltid!'' sa jag och kramade om henne och kysste henne mitt på läpparna.

''Ungar, det är mat!'' skrek mormor från köket. ''Kom, vi går och äter'' sa jag och tog Mileys hand.
När vi kom ut till köket, så stog Chaz där. ''CHAAAAAAAAAZ!!!'' skrek jag och kramade om honom. ''Hur är det polarn?'' sa jag sen, ''Det är lugnt. Vem är det där?'' frågade han sen och gick fram till Miley och la armen om henne. ''Hon är liten iallafall.'' sa han och kollade ner på henne, ''Hörru'' sa Miley och slog till honom. ''Det är Miley..'' sa jag försiktigt. ''Miley Miller? Uuuh, du har blivit riktigt snygg..'' sa han och granskade henne, ''Passa dig Chaz'' sa Miley och petade honom i magen. ''Attityden är klart kvar'' sa han och skrattade.

Efter att vi hade ätit så gick vi ut. ''Får jag ha din keps?'' frågade Miley och kollade på mig, ''Amen, vi kunde tagit en till dig med där inne ju. Men vänta lite här då, så springer jag in och hämtar en keps dårå'' suckade jag och sprang in.Medans Justin sprang in, ställde jag mig och tittade på Chaz, ''Vad?'' frågade han och knuffade mig, ''Jag kommer inte ihåg att du var så lång bara..'' sa jag och tittade på honom ännu mer. ''Seriöst, sluta kolla'' sa han och gjorde en konstig min så jag började skratta. Han la armarna runt mig och snurrade runt mig och började kikla mig. ''SLUUUUUUTA'' skrek jag. ''Varför dååååå?'' frågade Chaz, men släppte snabbt taget när Justin kom ut igen. ''Detta var den enda jag hittade'' sa han och gav mig en keps.

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/47670167/Miley+Cyrus+miley_cap.jpg

Justin tog min hand, och vi började gå. Efter ett tag gick Chaz hem till sig, och det blev bara jag och Justin. ''Såååå.. Hur länge har du ledigt då?'' frågade jag och hoppade runt lite. ''Ett tag, typ.. en månad'' sa han och flinade, ''SÅ LÄNGE HAR INTE JAG ENS SKOLLOV.'' sa jag surt. ''Du är hemskolad nu Miley, remember?'' sa han och skrattade och jag bara himlade med ögonen. ''Men ändå'' sa jag till mitt försvar.

Efter vi hade gått en låååååååååång runda, så gick vi tillbaka.
Framme på tomten, så stog det en bil som inte Justin kände igen. ''Vems bil är det?'' frågade jag, ''Jag vet inte.'' sa Justin fundersamt och tog min hand, och vi gick in.
Justin stannade upp och såg förskräckt ut, men slappnade av sen i ansiktet. Där stog....RSS 2.0