haha okej,

nej, alltså jag kommer ingenstans med skrivandet. har inte tid till det osv. så det kommer inte komma upp mer på denna bloggen. inte på ett långt tag iallafall. hoppas ni förstår. jag försökte skriva en ny novell.. men kände att den varken var rolig eller spännande eller någonting. och det är inget jag vill hålla vid då. tyvärr.
kram

Chapter 2 - Love isn't easy

Jag vaknade på morgonen av att mobilen ringde, 'Selena Gomez' stod det på skärmen. ''Hallå?'' sa jag med mörk morgonröst, ''Godmorgon älskling, sovit gott?'' frågade Selena glatt, ''Ja, har dock jetlag efter att ha varit i Japan.'' sa jag halv surt. ''Aja, det går över'' skrattade hon, ''Men jag har biljetterna till kryssningen nu'' fortsatte hon, ''Okej, vart är det vi ska?'' frågade jag samtidigt som jag sträckte på mig, ''Hawaii'' svarade hon lätt. ''Ja okej. Men jag måste duscha nu, vi hörs sen, puss'' sa jag och la på sen.
Jag ställde mig upp från sängen och sträckte på mig och gick sen in i badrummet och tog en dusch. Jag steg ur duschen och satte handduken runt midjan och gick sen in på mitt rum igen. Jag torkade mig och ruffsade till håret med handduken. tog på mig kläder och tog min mobil och gick sedan ner. ''Godmorgon sömntuta'' sa mamma och kom och kramade mig och gav mig en mjuk puss på pannan. ''Selena har fixat biljetter till eran kryssning'' sa hon sen och jag nickade, ''Jag vet'' sa jag kort och suckade. ''Något som är fel?'' frågade mamma och satte sig brevid mig, ''Inget som är direkt fel, men jag vill göra något kul nu. Åka till Kanada, träffa Jaxon och Jazzy, och pappa. Träffa Ryan och Chaz. Träffa nya människor. Ha en skön semester bara. Vi ska vara på den kryssningen i 2 veckor.'' sa jag och suckade igen, mamma kollade oroande på mig och tog min hand. ''Älskar du fortfarade Selena?'' frågade hon, min blick for snabbt mot henne, kände hur ilskan pumpade, dock vet jag inte varför jag kände så, för jag vet inte hur jag känner för Selena, ''Jag vet inte. Jag vet inte hur jag känner'' sa jag och suckade efter att jag hade lugnat ner mig. ''Jag tycker du ska fundera på det, och sen berätta för Selena. Du spenderar så mycket pengar på henne, att du snart inte har något kvar själv. Hur mycket pengar har hon lagt på dig?'' sa mamma oroligt och klappade mig på kinden.
 
Mamma lämnade mig ensam i köket för att åka till affären. Jag satt och funderade på det mamma sa, och hon hade rätt. Jag spenderade mycket pengar på Selena, men vem bryr sig? Pengarna rullar ju ändå in så det gör ju inget. Fast, hon spenderar ingenting på mig.. Äsch jag vet inte.
Jag vaknade från mina tankar av att det knackade på dörren. Jag rlrde ig mot dörren och öppnade, det var den där söta tidningstjejen. ''Hej'' sa hon blygt, ''Hejsan'' sa jag och log samtidigt som jag tittade på henne, ''Här är tidningen'' sa hon och log, ''Tack så mycket, ...?'' menade jag för jag ville veta vad hon hette, ''Kylie'' sa hon och log och gick ner från trappan. Jag vinkade henne hejdå och hon vinkade tillbaka och gick sen till sin moped.
 
 
Jag var alltid lika nervör när jag skulle lämna tidningen här. Det var ju Justins hur. Alltså herregud.
Jag satte mig på moppen och kollade en sista gång upp mot dörren där jag precis stod, Justin stod kvar där och log. Skumt.
Jag körde ut från uppfarten och körde hemmåt igen. Det var läskigt mycket trafik idag, mer än vanligt kändes det som. Men det är ju L.A, så vad skulle jag förvänta mig egentligen?
Jag kom hem och såg att Joselyn's bil stod på uppfarten, 'great' tänkte jag. Jag ställde mopeden i garaget och tog av mig hjälmen och gick in. ''Jag är hemma nu.'' sa jag lamt och gäspade.
Jag gick upp för trappan och påväg in i mitt rum möttes jag av Joselyn's stora leénde. Hon kramade mig, sen började hon. ''Jag har biljetterna till kryssningen nu. Det är till Hawaii. Har du pratat med din mamma?'', ''Jadå, hon sa att det var okej sålänge jag var försiktig.'' sa jag och log medans jag ställde hjälmen i fotöljen som fanns i mitt rum. ''Fan vad gött!'' utbrast hon och slängde sig i sängen med världens största leénde. Jag kunde inte heller rå för att le ganska stort.
 
 
 
Joselyn hade stuckit hem och jag städade rummet lite, mest för att fördröja tiden.
Efter en stund så ringde min telefon, 'AustinBaby' stod det på skärmen, ''Hallå?'' svarade jag glatt, ''Det är Austin. Vad gör du?'' frågade han med en hes röst, ''Ingenting, hurså? Har nått hänt?'' frågade jag oroligt, ''Kan du komma ut, är utanför din tomt'' sa han och la på. Jag fick panikrusningar i hela kroppen. Vafan. Klockan var halv 1 på natten och jag skulle precis lägga mig.
Jag drog snabbt på mig mina gråa mjukisbyxor och en grå hoodie och snabbade mig försiktigt ner för trappan. Jag drog på mig ett par converse och sprang ut. *Var är du?* skickade jag iväg, när jag kände någon knacka mig på axeln. Där stod han, min fina kille. ''Hej'' sa jag och kramade honom hårt. ''Hur är det?'' frågade jag och tog hans hand. ''Egentligen är det jätte bra, jag ville bara träffa dig haha'' sa han och drog in mig i ett fast grepp och kysste mig mjukt. ''Följ med in istället. Det är kallt ute nu ju'' sa jag och pussade honom på kinden. ''Får jag det då?'' frågade han osäkert. ''Jadå, kom nu'' sa jag och drog i hans hand.
 
Vi kom in i hallen, då vi mötte mammas oroliga blick, ''Jaha, och vad ska detta se ut som då?'' frågade hon och kollade skeptiskt på mig och flyttade blicken sedan till Austin. ''Han sover här inatt'' sa jag och sen gick vi upp till mitt rum.
Jag tog av mina kläder och nu hade jag bara underkläder på mig. Jag la mig under täcket och kollade på Austin. Han ställde sin väska på golvet, och tog av sina kläder med och la sig sedan under täcket med mig. Han la sin arm om mig. ''Hy, din arm va små kall'' sa jag och skrattade lite, då var han påväg att ta bort den. Men jag tog ett löst grepp och hans hand och la tillbaka den, ''Den kan ligga där. Jag känner mig trygg såhär'' sa jag. Jag vände mig om så jag kunde se hans ansikte. Han fortsatte ha sin hand runt min midja. Jag tittade på honom och kysste honom sedan mjukt. ''Jag älskar dig'' sa jag, han besvarade mig med en puss på näsan, ''Jag älskar dig med'' sa han sen. Sen somnade vi.

CHAPTER 2 KOMMER IDAG.

hej hej alla.middag, har inte hunnit lägga ut något nytt chapter då jag har varit hemma hos en kompis.
det kommer komma ut ett nytt i middag/efter så håll utkik!
puss

RSS 2.0