My Teenage Life -Chapter 4- Say What?!

Klockan hade precis slagithalv 3, och kvällen hade börjat komma. Jag och alla andra i crewet stog inne i arenan och kollade ut. Det hade börjat samlas flera 100 människor utanför. Jag gick till min louge. Jag tänkte att det skulle bli skönt att slänga sig i soffan innan showen, men när jag kommer in där, så ligger Nicole och pillar med sin mobil. ''Hej.'' sa hon och såg dyster ut, ''Hej du. Varför ser du så ledsen ut?'' frågade jag och gick och satte mig i soffan. ''Vet inte, är typ trött. Och så saknar jag Madison.'' sa hon och skratta till lite. ''Aww. Men hon kommer nog komma och hälsa på snart.'' sa jag uppmuntrande. När vi hade snackat en stund, så knackade det på dörren. ''KOM IN'' skrek jag, och in går, Madison.


Nicole ställde sig snabbt upp, ''MADISON!!!!'' skrek hon och omfamnade Madison. ''Fan vad jag har saknat dig!'' sa Nicole sen, ''Jag har saknat dig med Nicole, du ska bara veta!'' sa Madison och kramade om Nicole hårt. Sen kollade Madison på mig, ''Hej Justin!'' sa hon sen och log, ''Hej Madison, det var ett tag sen,'' sa jag och skrattade till lite.
Vi satte oss i soffan och tog en kamera och tog bilder.

Precis när vi hade tagit sista bilden, så kom Scooter in. ''Yo Justin, du får göra dig redo nu, soundchecken är snart''. ''Ja, jag kommer nu.'' sa jag sen, ''Hej förresten Madison!'' sa Scooter och sen lämnade han rummet. ''Jaha, antingen får ni stanna i rummet och kolla när jag byter om till andra kläder, eller så får ni gå ut.'' sa Justin och skrattade, ''Nicole hade nog inte tackat nej till att stanna kvar,'' sa Madison och skrattade. Nicole knuffade till Madison och sen gick dom två ut. Jag tänkte inte mer på det som Madison sa, och bytte jackan och t-shirten till en annan t-shirt och ett par blåa jeans. Nu var jag redo för soundcheck.
Jag gick utt på scenen och kollade ut mot puplik platsen. Ingen hade blivit insläppt än. Jag gick bort och letade efter Scooter, men hittade inte honom någonstans. ''Mamma, var är Scooter?'' frågade jag, ''Han är ute och ger ut gratis biljetter, med Carin och Ryan''. ''Oh, okej. Jag tänkte att vi skulle ta in lite fans till soundchecken?'', ''Jo, men det kan vi nog. sålänge Kenny följer med.'', ''Jadå mamma, jag går ingenstans utan honom!''.
Jag gick och letade rätt på Kenny som stog och snackade i telefon, ''Ey yo Kenny. Vi ska gå och släppa in några fans. Med betoning på några. Typ 100 eller så.'' sa jag och skrattade till lite. ''Jasså, ska du?'' jag vände mig om och där stog Scooter med armarna i kors. ''Ja, det kan väl vara lite skoj och ha lite fans på soundchecken, den brukar vara så tråkig annars.'' sa jag och gjorde puppyeyes. ''Låt gå då. Annars är det jag som bestämmer vad som ska göras, okej?'' sa Scooter strängt, men han drog ändå lite på mungiporna. ''Okej.''.
Jag, Kenny och Scooter gick till en balkong och öppnade och skrek, ''OKEJ ALLA! NU FÅR NI INTE RUSA, FÖR DÅ STÄNGER VI IGEN!!'' och deras ögon blev stora som meloner. ''OKEJ, NU ÄR DET SÅ, ATT JAG SKA HA MIN SOUNDCHECK NU, OCH DET HADE VARIT KUL OM NÅGRA FANS, TYP RUNT 100 STYCKEN, SKULLE KUNNA KOMMA IN HIT, SÅ VI KUNDE HA KUL PÅ SOUNDCHECKEN.'' skrek jag sen, och då började alla rusa mot ingången. ''AJA BAJA. JAG SA ATT NI INTE SKULLE RUSA. JAG VÄLJER UT NÅGRA STYCKEN. DET KOMMER INTE BLI 100, MEN TYP RUNT 50-70 STYCKEN, ÄR DET OKEJ MED ALLA?!'' och dom skrek bara. ''OKEJ, JAG VÄLJER DIG DÄR, MED DEN RÖD LILA JUSTIN BIEBER SKYLTEN, OCH DIG DÄR, OCH DU, OCH DIG....'' så stog jag så och skrek och pekade tills jag hade fått ihop ganska många. Jag sa förlåt till dom som inte fick komma in, men att vi kanske kunde ha någon annan överraskning till dom sen.

Jag och Kenny rusade till scenen medans Scooter gick ner och började prata med portvakten. ''Okej Biebs, nu är det soundcheck.. Vad har du planerat att göra?'' frågade Kenny när vi vara i hissen. ''Jag har ingen aning, jag får väl improvisera som alltid.'' sa jag och flinade. ''Vadå som alltid? Har du aldrig bestämt innan showen vad du ska göra?'' frågade Kenny häpet. ''Nix, skulle aldrig göra det. Då är det massa man måste träna in. Det är bättre om man bara kör på'' sa jag och skrattade och gick ur hissen. Jag gick mot scenen och Kenny kom tätt bakom mig. ''Taggad nudå?'' frågade han och slog mig lätt på axelen. ''Nej, eller. Jo, det är jag, fast detta är ju bara soundchecken'' sa jag och skrattade.

När vi kom fram till scenen, så gick jag in, och hela arenan fylldes med ekande skrik. Eftersom det inte var så många här inne. ''Eeeey L.A Shaaaaawtys!'' sa jag och skrattade. ''Yo Tay, vi kör Omaha Mall'' sa jag och Tay satte igång Omaha Mall, ''Nu vill jag att alla här inne sjunger med? Okej? Då KÖÖÖÖÖR VI!! OMAHA MALL, OMAHA MALL'' så sjöng alla tillsammans.

Jag och Madison satt på en av lådorna som var på scen och hade datorn i knäet. Jag satt och twittrade från datan medans Madison twittrade från hennes telefon. *Sitting here backstage with @MadisonDavis and chillin' on @JustinBieber 's soundcheck, tweet me!* twittrade jag.
''Ska jag ta med mina kompisar ut hit? Jaha, okej. Vänta lite. JO MADISON OCH NICOLEEEEE'', hörde jag Justin ropa ''Ååh nej.'' sa jag och suckade, Madison tittade bara undrande på mig, ''KOMMER NI TJEJER?!'' skrek Justin en gång till otåligt, ''Vad ska vi göra?'' frågade Madison, ''Gå ut på scenen,'' sa jag och la ifrån mig datan, ''Kom.'' sa jag sen och tog hennes hand.
När vi kom ut på scenen och sa hej och sånt, och var påväg tillbaka in och sätta oss på dom lådorna, så började Justin snacka med oss, ''Jaha, och vart ska ni?'' frågade han och skrattade, ''Gå tillbaka dit bak, vad skulle vi annars göra?'' frågade jag och höjde ögonbrynet. ''Sjunga med mig lite. Bara på skoj'' sa han och log, ''Glöm det'' sa jag och gick bak med Madison igen, ''Någon som är lite sur idag, bry er inte om det.'' hörde jag Justin säga, och jag kunde inte rå för att skratta lite.

När soundchecken var slut, så stannade fansen kvar inne i lokalen, fast gick bort till ett café. Jag och Madison gick och satte oss i en koridor, när Justin kommer springandes, ''Ni två, min louge, nu!'' sa han och sprang före oss in till hans louge, vi tog våra grejer och gick in till Justin. ''Varför så brottom?'' frågade jag, ''Vill nån av er va min One Less Lonely Girl?'' frågade han och gav oss puppy eyes. ''Nej, det är nån från publiken som ska vara det?'' sa jag och backade några steg. ''Ja, jag vet.. Men man kan ju alltid fråga?'' sa han och skrattade, ''Jo, det kan man ju.'' sa jag och bara suckade till lite, ''Säkert att ingen av er vill?'' sa han en sista gång, ''Helt säkra!'' sa jag och Madison i mun på varann. Justin log, och schasade sen iväg oss från rummet bara för att han skulle byta till sina scen kläder nu.

Jag och Madison gick och satte oss vid ett bord och började snacka. ''Du hade ju kunnat vara OLLG? Du tycker ju om honom,'' sa Madison och log, ''Tyst, inte så högt. Ingen får veta! Okej?'' sa jag osäkert, ''Oh, okej,.'' sa hon och kollade på mig. ''Heeeej tjejer!'' sa Alfredo och kom och satte sig hos oss. ''Heeeej Fredo'' sa jag och log. ''Vad pratar ni om då?'' frågade han nyfiket, ''Ingenting typ,'' sa jag och kollade snabbt på Madison och sen tillbaka på Alfredo, ''Någotser jag att det är'' sa han och började kikla mig, ''AAAAAAH SLUUUUUUUUTA'' skrek jag och la mig ner på golvet och försökte krypa iväg. ''Berätta vad det är ni pratar om, så ska jag sluta!'' sa han och skrattade onskefullt, på skoj då. ''Jag berättar aldrig!'' sa jag och försökte ställa mig upp men han bara fortsatte kikla mig, ''Då kiklar jag dig ännu värre nudå!'' sa han och började ännu värre. ''Okej, okej, okej.. Jag berättar. Men du får inte berätta det för någon, okej?'' sa jag och kollade seriöst på honom. ''Okej,'' sa Alfredo, ''Pinky på det!'' sa jag och sträckte fram mitt lillfinger, och han tog tag om det med sitt.
Vi gick bort och satte oss hos Madison igen, ''Jo, vi snackade om att jag gillar Justin...'' sa jag, ''Att du gillar JUSTIN?!'' halvskrek Alfredo och kollade allvarligt på mig, ''Jaha, sålänge gick det. Nu hörde säkert halva arenan det.'',''Förlåt,'' sa han och tittade ner i bordet.. ''Vänta vänta, att du gillar vem?!'' jag vände mig om och där stog Justin med en förvånad blick.

___________________________________________________________________________________

Förlåt att det inte blev mer än ett idag, har inte riktigt haft tid.
Ville leva livet lite idag, och imorron med, för jag börjar skolan på torsdag, så aaa.

Kommentarer
Postat av: sarah

meer!:D

2011-08-18 @ 16:56:07
URL: http://ehrndals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0