Grown Ups - Chapter 2 ~Life's still hard~

Nöjda gick jag och Justin ut från studion hand i hand. Kenny gick bakom oss hela tiden fram till bilen. ''Var nu försiktiga ungdomar, paparazzisarna kan hoppa fram framför bilen när som.'' sa han och klappade Justin och mig på axeln.

Kenny hjälpte oss ut från parkeringen och så vi kom fram för paparazzisarna.
Vi körde hemmåt och lyssnade på radion. Selenas gamla låt ''Bang bang bang'' kom upp, och jag sängte ljudet. Dels för att jag tycker att den är olämplig att ha på radion, eftersom den kan misstolkas, och för att jag tycker att den är om Justin. Även fast den inte är det, så känns det som det. Men den är ju gammal ändå.
Jag kom på mig själv med att vara avundsjuk av något som inte äns längre existerar. Men det var ändå så jobbigt.

Ibland på galor och sånt, så är Selena där med. Och när hon säger hej och kramar om Justin, så är det inte en vän kram, det ser mer ut som en kärleks kram. Och jag vill ju inte berätta för Justin heller att jag är avundsjuk, för då blir han arg, sur, ledsen och besviken.
Men det är ju jobbigt för mig. Även fast jag har börjat prata med Selena, och hon är faktist riktigt snäll, och jag skäms för allt jag har sagt om henne och sånt.

Efter en stund så väckte Justin mig från mina tankar. ''Vad tänker du på älskling?'' sa han och tittade lite halvt oroligt på mig, ''Inget speciellt'' sa jag och log.

Vi körde in på uppfarten till Justins hus. Justin körde in bilen och garaget och sen gick vi hand i hand in i huset.
När vi hade kommit innanför hallen, så tog vi av oss våra jackor och skor. Sen gick vi in i köket. Där satt min mamma och pappa. ''MAMMA OCH PAPPA!!'' skrek jag och attackerade dom med kramar. ''Vad gör ni här?'' sa jag och nästan grät lite, ''Vi tänkte att nu när vi har vägarna förbi, så kan vi ju kika inom'', vi satt och pratade en stund och sen gick jag in till tv:n.

Det var så att mamma och pappa hade flyttat från L.A och till Ohio. Ja, ni hörde rätt, Ohio. Det var där som Lina och Carlos fick flytta med innan. Men till samtals ämnet igen, mamma och pappa flyttade till Ohio, för dom trodde att jag tyckte det var jobbigt med föräldrar i hälarna hela tiden. Det tyckte jag med, men efter ett tag när dom hade flyttat, så grät jag jätte mycket eftersom jag saknade dom.

Jag sappade runt på kanalerna och såg att Smallville gick, så jag tänkte, why not? Efter en stund kom Justin och satte sig på mina lår. ''Och vad vill du?'' frågade jag halv surt men blinkade, ''Det är ju Smallville marathon, då kan man inte sitta i köket förstår du väl?'' sa han och kysste mig.

Jag satte mig upp i soffan och satte mig tätt intill Justin och han la armen om mig. Jag somnade nästan men Justin knuffade till mig hela tiden när det hände nått som han tyckte var häftigt, så sa han så varje gång ''SÅG DU DET?!'' och sen kollade han på mig och och bar om ursäkt för att han väckte mig.
Tillslut blev jag lite sur, och gick upp och la mig istället.

Efter en stund så klampade någon in i rummet och jag halv kisade och mötte Justins allvarliga blick. ''Jag tror du borde komma ner nu..'' sa han allvarligt. ''Kolla på mig Justin'' sa jag och han kollade på mig igen ''Vad har hänt? Du är ju helt röd i ögonen'', ''Vi tar det när vi kommer ner'' sa han och tog min hand.

Jag blev jätte orolig, och när vi gick ner, så möttes jag av en stor kram. Jag hann inte se vem det var.
''JOHANNA, FAN VAD JAG HAR SAKNAT DIG!'' skrek Christian. Jag kollade nu på Justin, och han hade bara skojat med mig. ''Din jävel Justin'' sa jag och räckte fuck you mot honom och sen kramade jag Christian en lång stund. Och resten av allt folket som just nu stog i våran hall. Dom ända som fattades nu, enligt mig, var Lina och Carlos.


Linas  perspektiv:


Väl från repetitionen kollade jag på klockan. Klockan hade blivit 5 på eftermiddagen, vi skulle ha varit hos Johanna för en kvart sen. Samtidigt som jag började stressa med att plocka ihop grejerna, så ringde min telefon. Jag tog upp den och på skärmen stog det ''Justin''. Jag suckade lätt och klickade sen på grön lur, ''Aa, det är Lina'', ''Lina, var är ni? Johanna undrar nog'' sa han med en mjuk röst. ''Vi är påväg, repetitionen blev lite väl länge idag, förlåt. Men vi är påväg ut till bilen nu'' sa jag medans Carlos öppnade utgången, ''Okej, vi ses snart då. Och skynda er'', ''Ja Justin, vi snabbar oss''.

När vi hade suttit oss i bilen, så var det full fräs mot Justins hus.
Vi parkerade lite snyggt bakom alla andras bilar, eftersom alla andra redan hade kommit dit. Lite pinsamt att bara plinga på dörren då.
Vi gick fram till dörren, och den öppnades snabbt av Justin. ''Hej, ni snabbade er verkligen'' sa han och skrattade. ''Ja, du sa ju att vi skulle det'' sa jag sen.
Vi tog av oss skorna ocg gick in. Jag krockade med Johanna påvägen in till vardagsrummet. ''Halloj'' sa jag och började skratta, ''HEEEEEEEEEJ, fan vad jag har saknat dig kvinna!'' sa Johanna och kramade om mig.

Johanna gick in i köket och tog lite mer läsk, och sen kom hon in till vardagsrummet och vi satte oss och började snacka. Pattie kom in i vardagsrummet mest för att kolla så allt gick bra.

Efter runt 5 timmar, så åkte alla hem.
Jag och Carlos stannade i och försig i några minuter till och snackade lite om att vi snart skulle träffas och sånt. ''Ja, det tycker jag verkligen!'' sa Johanna och log stort.
Vi sa hejdå och gick ut och satte oss i bilen. När vi kom hem, så gick vi raka vägen till sängs, det skulle bli en stor dag imorgon också. En bra sådan med, eftersom vi skulle börja spela in.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

här är det andra kapitlet av Grown Ups.


Kommentera så blir jag glad :).Kommentarer
Postat av: Alice

As bra :D.

skriv mer!

2011-08-04 @ 13:59:32
Postat av: Melinda

Mycket bra :D. Längtar verkligen tills nästa ! :)

Du kanske skulle kunna ha med lite bilder med ? :)

2011-08-04 @ 14:00:11
Postat av: Olivia

Wie :D

Jätte bra :D

Skriv mer, längtar tills nästa :)

2011-08-04 @ 14:00:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0